Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω;

Published

on

Δήλωση του Ιάσονα Φωτήλα

Για την προκήρυξη των εκλογών, στις 21 Μαϊου, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα διλήμματα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης: Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Θέλουμε αλήθειες και χειροπιαστά αποτελέσματα ή θέλουμε συνθήματα και εύκολα ψέματα; Θέλουμε κυβερνήτη και πλήρωμα που αποδεδειγμένα μπορούν να ξεπερνούν τρικυμίες ή θέλουμε πολιτικά “μπουλούκια” που ναυαγούν στις δυσκολίες; Θέλουμε εκπροσώπους που ακούγονται, που διεκδικούν στο εξωτερικό τα δίκαια της χώρας ή θέλουμε αμήχανους επισκέπτες απέναντι σε ξένους ηγέτες;
Κι εν τέλει, θέλουμε στο τιμόνι της χώρας τη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα; Τόσο απλά.
Στην κάλπη δεν επιτρέπονται επιπόλαιες επιλογές, δεν επιτρέπονται χαλαρές ψήφοι, δήθεν, διαμαρτυρίας. Καμία λάθος απόφαση στην κάλπη δεν θα διορθώνεται αργότερα.
Η 21η Μαΐου, λοιπόν, είναι η πιο κρίσιμη μέρα. Αυτή θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα την επόμενη τετραετία. Και όσο πιο ισχυρό είναι το μήνυμα αυτής της κάλπης, της 21ης Μαΐου, τόσο πιο εύκολα η δεύτερη αναμέτρηση θα οπλίσει με δύναμη τον νικητή για να κυβερνήσει σωστά τη χώρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement