Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δήλωση Ελένης Αδαμοπούλου για την προκήρυξη των Εκλογών

Published

on

Η 21η Μαΐου δεν θα είναι μόνο ημέρα γιορτής και ευχών για τους εορτάζοντες, αλλά και ημέρα γιορτής για την κοινωνία, την Δημοκρατία, ημέρα, που θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη Παντού.

Η 21η Μαΐου θα καταγραφεί στο καλεντάρι ως η ημέρα, που ο λαός με την ψήφο του γύρισε την πλάτη στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κλεψύδρα ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για το τέλος της ανεπαρκούς κυβέρνησης των “αρίστων” μετά την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Ο αγώνας όλων μας -μελών και φίλων του κόμματος- των συνοδοιπόρων μας για μια δημοκρατική, προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Στις επαφές μας με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους εκπαιδευτικούς, τους υγειονομικούς,τους άνεργους, τη νεολαία αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα. Με τον καθαρό πολιτικό μας λόγο και με τις κοστολογημένες προγραμματικές μας θέσεις απαντάμε στη δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, μια καθημερινότητα, που είναι χειρότερη από αυτή, που έζησαν την περίοδο των μνημονίων. Βαδίζουμε μαζί με καθαρό πολιτικό λόγο, με την αλήθεια και το δίκιο.

Στις 21 Μαΐου όλοι θα πρέπει να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες και με την ψήφο μας να καταδικάσουμε την κυβέρνηση των “αρίστων” και των “εκλεκτών” τους, ώστε το ξημέρωμα της 22ης Μαΐου η χώρα να γυρίσει σελίδα, ο λαός να γυρίσει την πλάτη στην αδικία και με την ψήφο του να επικυρώσει τον σχηματισμό μιας προοδευτικής κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ νικητή και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα για Δικαιοσύνη Παντού.

Η Αχαία δεν ξεχνά και θα γυρίσει την πλάτη στην κ. Κεραμέως για την κατάργηση της Νομικής Σχολής στην Πάτρα, στον κ. Καραμανλή για την ακύρωση των εργολαβιών στο Πάτρα- Πύργος, την καθυστέρηση 3 ετών για την επανέναρξη του έργου, για την σιδηροδρομική γραμμή, που θα έφτανε στην Πάτρα, αλλά η υπογειοποίηση και το έργο έμειναν στις μακέτες, στους κ.κ. Παναγιωτόπουλο και Σταϊκούρα για την αδράνεια στην λειτουργία του εργοστασίου στην ΕΒΟ Αιγίου, στον κ. Πλεύρη για την αποψίλωση των νοσοκομείων του νομού.

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ψηφίζουμε μια προοδευτική- δημοκρατική κυβέρνηση, που έχει στόχο να εγκαθιδρύσει στη χώρα τη Διαφάνεια, τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία, μια κυβέρνηση, που θα αναγεννήσει την Ελλάδα, θα ανατάξει την οικονομία με μείωση των τιμών και αύξηση των μισθών, που θα στηρίξει την κοινωνία, θα ρυθμίσει το Δημόσιο χρέος και θα λογοδοτεί απέναντι στον λαό, δεν θα είναι ένα κομματικό καθεστώς, αλλά ένα κοινωνικό κράτος.

 

Στις 21 Μαϊου με την ψήφο σου διεκδικείς όσα σου αξίζουν, γιατί ο καθένας είναι η/ο πρωταγωνιστής αυτής της πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής, που αξίζει η Ελλάδα και η Αχαΐα μας!

 

Πάμε όλοι μαζί δυναμικά για να έρθει #ΔικαιοσύνηΠαντού

#Γυρνάμε την πλάτη στην αδικία

#ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε

#Η κοινωνία στην πρώτη γραμμή

#Η Αχαία ψηλά

 

Ελένη Αδαμοπούλου- Κωστακιώτη

Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Ροή ειδήσεων

Advertisement