Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ανατροπή για την Ελλάδα της αλλαγής»-Παρουσιάστηκε στον Δήμο Ερυμάνθου το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας

Published

on

Μήνυμα ανατροπής για την Ελλάδα της αλλαγής έστειλαν από τον Δήμο Ερυμάνθου, την γενέτειρα των Παπανδρέου, στελέχη και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην περιοχή.

Οι υποψήφιοι με επικεφαλής τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και μέλη της Νομαρχιακής Αχαΐας, αρχικά παρευρέθηκαν στην πανηγυρική θεία λειτουργία στο Βασιλικό, τιμώντας την εορτή του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, οι οποίες περιλάμβαναν παραδοσιακούς χορούς και ιπποδρομίες.
Ακολούθως μετέβησαν στο Σταροχώρι, όπου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βάκχου Μέλαθρον» έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου, με τη συμμετοχή ωστόσο, περιορισμού κόσμου, λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, ενώ ο κ. Παπανδρέου σε δήλωσή του ανέφερε πως «εδώ στους πρόποδες του Ερύμανθου όπου έχουν γίνει αγώνες για τη δημοκρατία, εμπνεόμαστε από αυτούς τους αγώνες για να κάνουμε τη μεγάλη δημοκρατική ανατροπή. Ανατροπή γιατί θέλουμε την ανάπτυξη για τον πολίτη και όχι την ολιγαρχία. Θέλουμε μια κοινωνία δικαιοσύνης και δικαιωμάτων και όχι αδικίας.
Θέλουμε απέναντι στην φτωχοποίηση και στις ανισότητες να έχουμε την Ελλάδα των πολλών δυνατοτήτων, της αισιοδοξίας και της αξιοπρέπειας. Αυτή για εμάς είναι η μεγάλη δημοκρατική ανατροπή που ενωμένοι θα κάνουμε στις επερχόμενες εκλογές.
Με την απλή αναλογική υπάρχει μια απλή λογική, κάθε ψήφος μετράει.
Και απαιτεί ο πολίτης με ευθύνη και με το δικαίωμα που ασκεί να αναλογιστεί ποια πολιτική θέλει να στηρίξει.
Ποια προοπτική θέλει για την Ελλάδα, όχι απλώς το αν θα υπάρξει κυβέρνηση, γιατί κυβέρνηση θα υπάρξει, αλλά τι είδους κυβέρνηση, τι είδους Ελλάδα θέλουμε.
Έχει λοιπόν το δικαίωμα αλλά και την ευθύνη να πάρει την απόφαση για μια διαφορετική Ελλάδα. Εμείς πιστεύουμε σε μια Ελλάδα της αλλαγής και της δημοκρατίας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement