Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Υποψήφιος με τον Ν. Φαρμάκη ο Κ. Ζησιμόπουλος: «Κάνοντας πράξη την ευθύνη»

Published

on

Στο πλευρό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη συστρατεύεται ο ειδικός παθολόγος, δρ. της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.
Μετά από τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο κ. Ζησιμοπούλος σε δήλωσή του ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Όλα από την Αρχή», αναφέροντας τα εξής:
«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή το γεγονός ότι δώσαμε τα χέρια με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για να πορευτούμε μαζί στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.
Έχοντας κοινό όραμα, συναντίληψη για τα προβλήματα και τις λύσεις τους και ισχυρή βούληση για προσφορά στην κοινωνία και στον τόπο μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την Δυτική Ελλάδα της εξωστρέφειας, της καινοτομίας, του τουριστικού προορισμού, της ασφάλειας, της στήριξης των ευάλωτων συνανθρώπων μας, της ενίσχυσης των δομών υγείας και πρόνοιας, της ανάδειξης του εθελοντισμού και της ενδυνάμωσης του κοινωνικού συνόλου.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την τελευταία τετραετία έκανε σημαντικά βήματα προόδου προκειμένου να πάψει να είναι ουραγός στη χώρα και να ανακτήσει την θέση που της αρμόζει.Έχοντας θέσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συστρατεύομαι και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια για να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου μας και της Δυτικής Ελλάδας και να ενισχύσουμε την δυναμική πορεία που ξεκίνησε το 2019.Γεμάτος όρεξη για δουλειά, προτάσεις, ιδέες, και διάθεση προσφοράς συμπορεύομαι ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη και δεσμεύομαι ότι θα καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις για μια σύγχρονη Δυτική Ελλάδα.
Για τη νέα γενιά που αξίζει να παραμείνει στον τόπο της, έχοντας τις ευκαιρίες για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Για τους μεγαλύτερους που δικαιούνται να ζήσουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον.
Για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που πρέπει να βγουν από το περιθώριο.
Δηλώνω «παρών» κάνοντας “πράξη την ευθύνη».
Για όλους εμάς που θέλουμε να ζούμε σε μια ευρωπαϊκή περιφέρεια και να κάνουμε πράξη ένα ακόμη καλύτερο αύριο».

Ροή ειδήσεων

Advertisement