Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: «Ο διαιτητής του αγώνα έχασε τον έλεγχο»

Published

on

 

Ο Αρης Πατρών για μια ακόμα φορά δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του μιλώντας ξεκάθαρα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Κώστας Τηλιγάδας όπως θα διαβάσετε παρακάτω στην ανακοίνωση φαινόταν ότι θα βάλει «φωτιά» στο ματς με τα ανάποδα σφυρίγματά του. Ο Αρης μιλάει για χέρι που έχει προηγηθεί πριν το γκολ του Ασλανίδη ενώ φυσικά αναφέρεται στο ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ της ομάδας τους.

Αναλυτικά:

«Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε η ομάδα μας στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του Β’ Ομίλου της Α” ΕΠΣΑ, όπου σε ένα επεισοδιακό ματς, επικράτησε στις καθυστερήσεις του Αετού Π./Αστραπής με 2-1, το απόγευμα του Σαββάτου στα Προσφυγικά και κατέκτησε την 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου…

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά, αφού μόλις στο 10’, ο Κωστής γύρισε από αριστερά και ο Σπανός με προβολή μπήκε στην πορεία της μπάλας και έκανε το 1-0… Από το σημείο εκείνο οι παίκτες μας έχασαν πολλές ευκαιρίες με Κωστή, Αγγελή και Σπανό, με το σκορ να μένει στο ρευστό 1-0…

Όσο περνούσε η ώρα η αναμέτρηση όλο και μύριζε περισσότερο… μπαρούτι, με τον διαιτητή του αγώνα να έχει χάσει τον έλεγχο για τα καλά. Ανάποδα φάουλ, κάρτες και αρκετά ακόμη έφεραν τεράστιο εκνευρισμό και στις δύο ομάδες και η σπίθα που ήθελε για να τιναχτεί το ματς στον αέρα ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν στην φάση του γκολ των φιλοξενούμενων (σ.σ. που μάλιστα προς τιμήν του για πολλά χρόνια παίκτης του Άρη Σάββας Ασλανίδης ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ!!!) ξεκίνησε από ξεκάθαρο χέρι που δεν δόθηκε.

Η ένταση διέκοψε το ματς, μεταφέρθηκε στην κερκίδα όπου υπήρξαν επεισόδια και ο κ. Τηλιγάδας σε… σύγχυση, στο 98′ έδωσε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι την μονομαχία του Σπανού με τον Σίδερη με το οποίο ο Κουτρούμπας ευστόχησε και έκανε το 2-1, ενώ ο Αετός Π./Αστραπή για αρκετά λεπτά σκέφτηκε ακόμη και να αποχωρήσει από το γήπεδο…!!!

Δυστυχώς μια γιορτή για την ομάδα μας που εδώ και 8 μήνες δείχνει ξεκάθαρα ότι δίκαια είναι 1η στην βαθμολογία και η οποία περίμενε σήμερα να τελειώσει τυπικά το πρωτάθλημα και να μπει σε σκέψη για τα μπαράζ με τον Πανμοβριακό Ριόλου, την επισκίασαν όσα τραγελαφικά έγιναν το τελευταίο 10λεπτο…»

Ροή ειδήσεων

Advertisement