Connect with us

Γυναίκα

Παντελόνια για το γραφείο

Published

on

Όταν μιλάμε για τα κλασικά κομμάτια γυναικείας ντουλάπας της άνοιξης, υπάρχουν πολλά που σας έρχονται στο μυαλό. Και μπορεί τα τζιν και τα φορέματα να ανήκουν στις πρώτες θέσεις της λίστας, τίποτα όμως δεν αντικαθιστά ένα πλούσιο, σοφιστικέ υφασμάτινο παντελόνι, που αναβαθμίζει το ντύσιμο.

Με μια πινελιά χρώμα

Ένα υφασμάτινο παντελόνι μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας κομμάτι, για ένα σικάτο ντύσιμο γραφείου. Την άνοιξη μπορείτε, πέρα από τα κλασικά και πολύ αγαπημένα λευκά και μαύρα υφασμάτινα παντελόνια σας, να βάλετε μια χρωματιστή πινελιά στην γκαρνταρόμπα σας, όπως το μοντέρνο φούξια.

Πώς να τα συνδυάσετε

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με slingback γόβες, μπαλαρίνες και loafers, με σανδάλια το καλοκαίρι, αλλά και sneakers -αν το επιτρέπει το περιβάλλον εργασίας σας- για ένα σικ στιλ που ξεχωρίζει. Όσον αφορά στα tops που ταιριάζουν ιδανικά με τα υφασμάτινα παντελόνια σας, σίγουρα τα πουκάμισα αποτελούν ιδανικό συνδυασμό, αλλά μπορείτε να «παίξετε» με τις ισορροπίες, φορώντας ένα λευκό t-shirt ή ένα tank top.

Πλήθος επιλογών

Άλλα ψηλόμεσα, άλλα πιο κλασικά με πιέτες, από βαμβάκι, μετάξι ή λινό, τα υφασμάτινα παντελόνια της σεζόν απογειώνουν το στιλ. Συνδυασμένα σωστά, προσαρμοσμένα στο αντίστοιχο στιλ και προσωπικότητα της κάθε fashionista, αναδεικνύονται σε μοναδικά κομμάτια, συνοδεύοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές στιλιστικά εμφανίσεις. Άλλωστε, μπορείτε άνετα να περάσετε από μια πρωινή σε μια βραδινή εμφάνιση, αντικαθιστώντας τα loafers με πέδιλα ή γόβες και προσθέτοντας στο μακιγιάζ σας ένα πιο έντονο κραγιόν και μάσκαρα!

Ροή ειδήσεων

Advertisement