Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας: «Η Αχαΐα δεν έχει τίποτα, είναι στην αφάνεια»

Τι είπε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ»  

Published

on

Τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Αχαΐα περιέγραψε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλημέρα» και στο δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Επισημαίνοντας ότι «όλοι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στην πολιτική», ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας αναφέρθηκε εκτενώς στην Αχαΐα, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Η Αχαΐα είναι μια περιοχή η οποία είναι στην αφάνεια, μια περιοχή που δεν υπάρχουν έργα υποδομής, μια περιοχή που αυτήν τη στιγμή λείπουν 50 με 70 γιατροί από τα νοσοκομεία της Πάτρας, μια περιοχή με  67% ανεργία, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, μια περιοχή την οποία οι νέοι εγκαταλείπουν συνεχώς. Ξέρετε, παλαιότερα οι νέοι συζητούσαν μεταξύ τους και έλεγαν σε ποια χώρα του εξωτερικού να πάνε για δουλειά.  Τώρα είναι οι γονείς είναι αυτοί που λένε στα παιδιά τους σε ποια χώρα θα πάνε. Αν εξαιρέσουμε το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές, η Αχαΐα δεν έχει τίποτα, είναι ξεχασμένη».

 

Στη δε παρατήρηση του Γιώργου Αυτιά να κάνουμε το σταυρό μας να μην μας βρουν πάλι μνημόνια», ο Θεμιστοκλής Ανδρέας -Μπάκας αντέτεινε: «Συμφωνώ, να μην φεύγουν οι νέοι από τη χώρα».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement