Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θεμιστοκλής -Ανδρέας Μπάκας: «Η Αχαΐα δεν έχει τίποτα, είναι ξεχασμένη, στην αφάνεια»  

Published

on

 

Με ένα μπαράζ εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεμιστοκλής Ανδρέας Μπάκας δίνει το δικό του, ξεχωριστό, στίγμα, με έμφαση τους νέους ανθρώπους σε μια εγκαταλειμμένη Αχαϊα.

Με ιδιαίτερο γλαφυρό τρόπο περιέγραψε τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο νομός, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλημέρα» και στο δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Επισημαίνοντας ότι «όλοι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στην πολιτική», ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας αναφέρθηκε εκτενώς στην Αχαϊα, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Η Αχαϊα είναι μια περιοχή η οποία είναι στην αφάνεια, μια περιοχή που δεν υπάρχουν έργα υποδομής, μια περιοχή που αυτήν τη στιγμή λείπουν 50 με 70 γιατροί από τα νοσοκομεία της Πάτρας, μια περιοχή με  67% ανεργία, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους, μια περιοχή την οποία οι νέοι εγκαταλείπουν συνεχώς».

«ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ»  

Σκληρή κριτική άσκησε ο Θεμιστοκλής Ανδρέας Μπάκας και στη χορήγηση, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του επιδόματος Youth Pass 150 ευρώ κατ’  έτος σε κάθε νέα και νέο που ενηλικιώνεται.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Achaia tv, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι λογική αυτή; Φιλοδωρήματα; Δηλαδή, τι λέει ο κ.Μητσοτάκης σε έναν νέο άνθρωπο; “Πήγαινε κάνε διακοπές με 150 ευρώ και μην ψηφίζεις;” Είναι ντροπή για τους νέους αυτά τα 150 ευρώ.Δεν είναι καθόλου ηθικό και δείχνει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν σέβεται τους νέους ανθρώπους».

Κριτική άσκησε ο Θεμιστοκλής –Ανδρέας Μπάκας και στη μείωση του ΕΝΦΙΑ, υπό την προϋπόθεση ότι το ακίνητο θα έχει ασφαλιστεί από φυσικές καταστροφές. «Μας καλούν να επιδοτήσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές και αυτό δείχνει, προεκλογικά, άλλες λογικές», υπογράμμισε.

Και σε ό, τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το ψηφοδέλτιο του στην Αχαΐα, σημείωσε: «Ήρθαμε να εργαστούμε και ο Αλέξης Τσίπρας να γίνει πρωθυπουργός. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να στηρίξει την κοινωνία».

 

Αύριο η κεντρική ομιλία

Κάλεσμα για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις κάλπες της 21ης Μαΐου και τη δημιουργία μιας προοδευτικής διακυβέρνησης, θα απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του, αύριο Παρασκευή, 12 Μαϊου, στις 8 μ.μ., στο καφέ-ρεστοράν Due Piani (Αγίου Νικολάου 47).

Σε σχετική δήλωση του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, τονίζει: «Σας καλώ στην κεντρική προεκλογική ομιλία μου και να πορευτείτε μαζί μου, για να φέρουμε την αλλαγή, την πρόοδο, και ένα αποτελεσματικό, κοινωνικό, κράτος με Δικαιοσύνη Παντού».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement