Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

  Ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας προσκαλεί στην κεντρική ομιλία του  

Published

on

 

 

Κάλεσμα για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις κάλπες της 21ης Μαΐου και τη δημιουργία μιας προοδευτικής διακυβέρνησης, θα απευθύνει ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του, σήμερα, στις 8 μ.μ., στο καφέ-ρεστοράν Due Piani (Αγίου Νικολάου 47).

Στο κάλεσμα του, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις νέες και στους νέους, αναφέροντας:   «Σας καλώ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση μου και να πορευτείτε μαζί μου, για να φέρουμε την αλλαγή, την πρόοδο, και ένα αποτελεσματικό, κοινωνικό, κράτος με Δικαιοσύνη Παντού.

Απευθύνω ένα ιδιαίτερο, προσωπικό, κάλεσμα στους νέους ανθρώπους. Είμαι ένας από εσάς. Ελάτε να αλλάξουμε μαζί αυτά που μάς έχουν χαλάσει τη ζωή και να σχεδιάσουμε από κοινού το μέλλον που μάς ανήκει και κυρίως μάς αξίζει. Μπορούμε!»

 

 

Eπίσκεψη στον Εμπορικό Σύλλογο

Εξάλλου, ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας επισκέφθηκε τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών.

Κατά την επίσκεψη του, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο, τον Γ΄ αντιπρόεδρο του, Χρήστο Αγγελόπουλο, τον γενικό γραμματέα του, Τάσο Νικολακόπουλο, όπως και μέλη του, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα του εμπορικού κόσμου, που βρίσκεται εκτός άλλων αντιμέτωπος με τη μεγάλη αύξηση του ενεργειακού κόστους, όπως και με την κατακόρυφη πτώση των τζίρων, απόρροια της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών.

Παράλληλα, τα μέλη του προεδρείου παρέδωσαν στον Θεμιστοκλή -Ανδρέα Μπάκα ένα υπόμνημα με τα πάγια αιτήματα των εμπόρων, στα οποία, εκτός άλλων, συμπεριλαμβάνονται τα εξής:

*Θεσμοθέτηση ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού για την κάλυψη πάγιων δαπανών, προμηθευτών και εργαζομένων.

*Θεσμοθέτηση αφορολόγητου ορίου στις 12.000 ευρώ όπως ισχύει για όλους τους υπόλοιπους πολίτες.

*Κατάργηση προκαταβολής φόρου και τέλους επιτηδεύματος

Η επιστρεπτέα προκαταβολή που εν μέσω βαθιάς κρίσης γίνεται απαιτητή να αποτελέσει επιδότηση τουλάχιστον μέχρι του ύψους των 20.000 ευρώ (μη επιστρεπτέα).

*Διαγραφή ασφαλιστικών και φορολογικών χρεών που δημιουργήθηκαν κατά το διάστημα που οι επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές.

*Συνολική νέα ρύθμιση των υπολοίπων χρεών σε 120 -240 δόσεις χωρίς τόκους και προσαυξήσεις.

Από την πλευρά του, ο Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας κατέστησε σαφές ότι τάσσεται στο πλευρό των εμπόρων, αρωγός και συμπαραστάτης στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement