Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ζούμε στην Ελλάδα νοσταλγώντας την Ελλάδα»- Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος «Νίκη»

Published

on

 Σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ, σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ» το ψηφοδέλτιο του Κινήματος «Νίκη», στην Αχαϊα.

Τον τόνο έδωσε ο πρόεδρος του Δημήτρης Νατσιός, τονίζοντας: «Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης Ρωμιοσύνης. Ζούμε στην Ελλάδα, νοσταλγώντας την Ελλάδα».

Και αναφερόμενος στις αρχές του Κινήματος, όπως περιγράφονται στην ιδρυτική διακήρυξη του, τόνισε εκτός άλλων, τα εξής: «Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα “ΝΙΚΗ”, μετά από επίπονη προετοιμασία τεσσάρων περίπου ετών, με την βοήθεια του Θεού, είναι έτοιμο να λάβει μέρος στις επερχόμενες εκλογές. Συστρατευτήκαμε σε έναν ποιοτικό, σύγχρονο, σοβαρό και ενωτικό πολιτικό οργανισμό, πρόσωπα απ’ όλα τα στρώματα της κοινωνίας και τα επαγγέλματα, γιατί ονειρευόμαστε μία Ελλάδα ενωμένη, η οποία δεν φοβάται κανέναν εχθρό. Πιστεύουμε στο Θαύμα. Τα στελέχη και τα μέλη της “ΝΙΚΗΣ” εγκαταλείπουν τη σιωπή της εξέδρας και κατεβαίνουν στον στίβο της πολιτικής μάχης, με τη συνείδηση ότι ο δρόμος για την ΝΙΚΗ του Ελληνισμού, είναι δρόμος ανιδιοτελούς προσφοράς και θυσίας».
«Οι εκλογές είναι δεν για εμάς ο προορισμός, αλλά η αφετηρία», ανέφερε από την πλευρά του, από την Οργάνωση της Πάτρας, ο Παναγιώτης Κωστόπουλος, σημειώνοντας ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

(ΣΕ ΡΑΣΤΕΡ)
Οι υποψήφιοι

Το ψηφοδέλτιο του Κινήματος «Νίκη» στην Αχαϊα αποτελούν οι:
-Ευγενία Γεωργίου, ιδιωτική υπάλληλος
-Παναγιώτης Γκουρβέλος, θεολόγος
-Στυλιανός Δρακουλέλης, συνταξιούχος τραπεζικός
*Τηλέμαχος Κορμπάκης, ηλεκτ. μηχανικός τραπεζικός
*Φωτεινή Ντεντοπούλου, συνταξιούχος Δημοσίου
*Αθανάσιος Παπάς, μηχανολόγος μηχανικός
*Σοφία Περιστεροπούλου, συνταξιούχος νοσηλεύτρια
*Σπυρίδων Τσιρώνης, δρ. Φυσικοθεραπείας
*Χρυσούλα Χασομέρη, ιδιωτική υπάλληλος
*Μαρία Χρονοπούλου, μουσικός

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement