Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

 Συμμετοχή της ΝΙΚΗΣ στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Published

on

 

 

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ», τιμώντας την επέτειο συμμετείχε στις Εκδηλώσεις για τη Θρησκευτική και Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821 στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με εκπροσώπους του, κατά την ακόλουθη σειρά:

Την Πέμπτη 21/3/2024 ο Βουλευτής Αχαΐας, Σπύρος Τσιρώνης, παραβρέθηκε στη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό των Καλαβρύτων και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων.

Την Παρασκευή 22/3/2024 ο κ. Τσιρώνης παρέστη στην Επιμνημόσυνη Δέηση και κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Επισκόπου Παλαιών Πατρών Γερμανού στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα. 

Ανήμερα της Εορτής,  Δευτέρα 25/3/2024, ο Βουλευτής της ΝΙΚΗΣ συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία και στη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στην Πάτρα. Στη συνέχεια παρακολούθησε τη Μαθητική και στρατιωτική παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων.

Την ίδια ημέρα, 25η Μαρτίου, στην Ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας και συγκεκριμένα  στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών του 1821 κατέθεσε στεφάνι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος, κ. Φώτης Ηλιόπουλος. 

Στον Πύργο Ηλείας στην κατάθεση στεφάνου η «ΝΙΚΗ» εκπροσωπήθηκε από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, κ. Ραφαήλ Καλυβιώτη.

Η κ. Ευγενία Γεωργίου, πολιτευτής Αχαΐας του Κινήματος, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων, στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων  Αιγίου.

Στο Αγρίνιο κατέθεσε στεφάνι ο πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας και υπεύθυνος της Τοπικής Κοινότητας Αγρινίου, κ.Βασίλειος Μαλεσιάδας.

Στο Μεσολόγγι, στον Κήπο των Ηρώων, κατέθεσε στεφάνι ο υπεύθυνος της Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου, κ. Ιωάννης Τσαούσης.

Με την πληθωρική του εκπροσώπηση, το Κίνημα της «ΝΙΚΗΣ» απέδειξε τον βαθμό στον οποίο σέβεται και τιμά τα Ιερά και Όσια του Έθνους μας, για τα οποία πάντοτε θα αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement