Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ι. Κουκουβέλας: Πρόσκληση για πανστρατιά

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν.Δ. ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Published

on

Εγερτήριο νίκης και πρόσκληση σε πανστρατιά, ώστε καμιά ψήφος να μην χαθεί, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Ιωάννης Κουκουβέλας, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στο Αίγιο.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία με πρόταγμα να μην χαθεί καμία ψήφος. Η αυτοδυναμία θα είναι βέβαιη, αν συνταχθούμε σε μια πανστρατιά πολιτών βέβαιων ότι η προκοπή της χώρας εξαρτάται αποκλειστικά από μια κυβέρνηση. Κυβέρνηση δυνατή και αυτοδύναμη της Ν.Δ. Με στόχο μια Ελλάδα επίσης δυνατή και αυτοδύναμη ο δρόμος που μπορεί να το εξασφαλίσει είναι μόνον ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Δίνουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά,  για την νίκη και την Ελλάδα που βρίσκεται στα χέρια μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Κουκουβέλας.

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Εξάλλου διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποιεί ο κ. Κουκουβέλας. Στο Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων (ΙΝΒΙΣ), είχε μια ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση με τον Διευθυντή του ΙΝΒΙΣ και Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χρυσόστομο Στύλιο, με τον οποίο ανέπτυξε γόνιμο διάλογο για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής, δίνοντας αμφότεροι βαρύτητα στην ίδρυση του πολυσυζητημένου και προ ετών εγκεκριμένου Ερευνητικού Κέντρου το οποίο θα αποτελέσει «ομπρέλα» για την ανάπτυξη πολλών Ινστιτούτων.

«Ευχαριστώ τον Διευθυντή και τους εργαζομένους στο ινστιτούτο για την θερμή υποδοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement