Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Aύριο ο Δ. Κουτσούμπας στην Πάτρα

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Published

on

Στην Πάτρα θα βρεθεί αύριο Τρίτη ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η ομιλία του κ. Κουτσούμπα θα γίνει στις 8:00 μ.μ., στο πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Να σημειωθεί, πως ο κύκλος των προεκλογικών συγκεντρώσεων των κομμάτων στην Πάτρα θα κλείσει την Παρασκευή με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Γεωργίου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

Εξ άλλου, χθες σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε. Αχαΐας το ΚΚΕ καταγγέλλει τον εμπρησμό του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ στα Ψηλαλώνια. Όπως αναφέρει «η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του KKE καταγγέλλει τον εμπρησμό του εκλογικού περιπτέρου στα Ψηλαλώνια της Πάτρας από αντιδραστικούς κύκλους που επιδιώκουν να εκφοβίσουν το λαό και τη νεολαία. Είναι γελασμένοι όποιοι νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα βάλουν εμπόδια στην πλατιά διάδοση του καλέσματος και του ψηφοδελτίου του Κόμματος. Όλοι με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, σπίτι το σπίτι, μέχρι και το πιο μακρινό χωριό της Αχαΐας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement