Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Προχωράμε μπροστά για μια ισχυρότερη Αχαΐα»- Μήνυμα νίκης από τον Νίκο Σπηλίοπουλο

Published

on

Προσκλητήριο στους πολίτες ώστε την ερχόμενη Κυριακή να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα και από την Αχαΐα έστειλε μέσα από τις ομιλίες του στα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων της Αιγιάλειας και της Κάτω Αχαΐας ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Νίκος Σπηλιόπουλος.

Στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Ανήκω σε μια παράταξη που αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα. Μια παράταξη που φέρνει τον αέρα της νίκης. Μιας νίκης της προόδου και της ευημερίας. Θέλουμε αυτή τη δύναμη των πολλών να την κάνουμε δύναμη για όλους. Σε εμάς ακουμπάει τις προσδοκίες και τις ελπίδες του ο πολίτης γιατί ξέρει πως η παράταξή μας θα τον δικαιώσει. Είμαι βέβαιος ότι την 21η Μαΐου και η Αχαΐα θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Ελλάδα προχωράει μπροστά με αποφασιστικότητα, με στόχο για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση με ορίζοντα που θα έχει την τόλμη, για να πάρει όλες τις αποφάσεις που απαιτούνται για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Γιατί ξέρει ότι μια καθαρή και περήφανη νίκη της Ν.Δ. είναι η μόνη προϋπόθεση για να συνεχιστεί η ανάπτυξη της χώρας και η ευημερία των πολιτών. Δεν μιλάμε για το παρελθόν, μιλάμε για το μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάμε το παρελθόν. Για να συνεχίσουμε στον δρόμο της σιγουριάς χωρίς να μπούμε σε περιπέτειες και πισωγυρίσματα».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, τόνισε, πως τα περισσότερα από τα προβλήματα της Αχαΐας έχουν δρομολογηθεί να υλοποιηθούν μέσα από το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ.

Υπογράμμισε πως αυτό που εισπράττει το τελευταίο διάστημα από τις επαφές σε όλη την Αχαΐα είναι ότι «ο κόσμος θέλει να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια, προκοπή, ευημερία, προοπτική και αισιοδοξία».

Κλείνοντας έστειλε το προσωπικό του μήνυμα λέγοντας: «Στην πορεία προς το αύριο δηλώνω «παρών». Σε αυτό τον αγώνα παρών με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαστε μια ανάσα από μια μεγάλη νίκη. Η σημερινή μέρα είναι μέρα γιορτής. Όμως η πραγματική γιορτή θα είναι το βράδυ της 21ης Μαΐου. Προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, για μια καλύτερη και ισχυρότερη Αχαΐα για μια καλύτερη και ισχυρότερη Ελλάδα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement