Connect with us

Ποδόσφαιρο

Καμπ τερματοφυλάκων με την υπογραφή των κορυφαίων

Published

on

 

Η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη ωστόσο αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές σε μια ομάδα.

Κατά το παρελθόν είχαμε κορυφαίους τερματοφύλακες στην Ελλάδα όμως με το πέρασμα των χρόνων κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. Και αυτό διότι αργήσαμε σε αυτή την χώρα να ξεχωρίσουμε τους πορτιέρο από τις υπόλοιπες θέσεις στις ακαδημίες.

Μια «ομάδα» από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Αχαΐας και όχι μόνο, από τις 2 έως και 4 Ιουνίου διοργανώνει ένα δυνατό καμπ goalkeeper. Το ξεκίνημα της οργάνωσης έγινε από τον πρώην κίπερ και νυν προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Λαδά, από τον νυν τερματοφύλακα της Παναχαϊκής Ανδρέα Κολοβούρη αλλά και τον Γιάννη Καλλιακμάνη με πολλές παρουσίες σε ομάδες εθνικών κατηγοριών. Στην συνέχεια προστέθηκαν ο Θανάσης Δρακόπουλος (πρώην τερματοφύλακας Παναχαϊκής, Αχαϊκής κ.ά., προπονητής τερματοφυλάκων Κεραυνού Αγίου Βασιλείου) αλλά και ο Θανάσης Χάχαλης προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη Πατρών.

Το καμπ αυτό θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παναχαϊκής στο βοηθητικό που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και θα λάβουν μέρος παιδιά από 8 ετών έως και ερασιτέχνες, ενώ θα υπάρχει και κατηγορία για γυναίκες.

Στο πρότζεκτ αυτό θα υπάρχουν και συνεργάτες από ομάδες ακόμα και της Super League 1 τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα ενώ θα πραγματοποιηθούν και κάποιες βραβεύσεις παλαίμαχων τερματοφυλάκων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement