Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Κατερίνα Σολωμού ευχαριστεί

Published

on

Λίγο πριν εκπνεύσει η προεκλογική περίοδος, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Σολωμού θέλησε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα της στον αγώνα. Αναλυτικά αναφέρει:

“Φίλες και φίλοι,

Φτάνουμε στο τέλος μια μακράς προεκλογικής περιόδου. Τα συναισθήματά μου ανάμεικτα, όμως η ψυχική δύναμή μου, μετά τη συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες, μεγάλη. Το ίδιο και η αισιοδοξία μου για ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τόσο στην Αχαΐα όσο και στη χώρα.

Φίλες και φίλοι, μέλη του ΠΑΣΟΚ, συμπολίτες μου: Σας καλώ όλες και όλους στις κάλπες της Κυριακής. Η συμμετοχή μας θα έχει καθοριστική σημασία για το μέλλον της χώρας. Ειδικά η συμμετοχή της γενιάς είναι το μεγαλύτερο στοίχημά μας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε έως τώρα. Για τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, που στάθηκαν δίπλα μου, με πίστη στον κοινό στόχο για προκοπή και προοπτική. Ο δρόμος είναι ανηφορικός γιατί τα προβλήματα του νομού είναι πολλά, όμως θα τα καταφέρουμε. Με πίστη στις αρχές και τις αξίες μας, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον”.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement