Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ψάχνει νίκη με την Εράνη Φιλιατρών

Published

on

 

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπαίνει από σήμερα ο Παναιγιάλειος, καθώς μεθαύριο θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία, με την «Μαύρη Θύελλα» να υποδέχεται (17:00) στο δημοτικό στάδιο Αιγίου την Εράνη Φιλιατρών. Ένα παιχνίδι δύσκολο, ωστόσο οι παίκτες του Θόδωρου Ανδριόπουλου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη και τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε η επιτυχία που έκαναν την περασμένη εβδομάδα στο Λεωνίδιο να έχει αντίκτυπο. Το ιατρικό επιτελείο κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον αγώνα οι τραυματίες Τάκης Παπαδόπουλος και Μιχάλης Σπανός. Αντίθετα θα απουσιάσει από τις υπόλοιπες συναντήσεις του Παναιγιάλειου, ο Βιλανάκης που θα κληθεί μεθαύριο να παρουσιαστεί στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού.

Μιλώντας ωστόσο για την αναμέτρηση που έρχεται ο τεχνικός του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος είπε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια υπολογίσιμη αντίπαλο όπως είναι η Εράνη Φιλιατρών, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, καθώς θεωρείται δύσκολη αναμέτρηση. Όμως με τη βοήθεια του κόσμου μας όπως άλλωστε έγινε και σε προηγούμενα παιχνίδια θα πάρουμε δύναμη, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη και στους τρεις βαθμούς, για να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο που έχει θέσει από την αρχή. Έχουμε κάνει ήδη το πρώτο βήμα, αλλά απομένουν ακόμη κι άλλα για να τα καταφέρουμε».

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΚΑΙ ΕΡΑΝΗ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ 5ου ΟΜΙΛΟΥ

Δεν ξεκίνησαν καλά στην πρεμιέρα ΠΑΟ Βάρδας και Εράνη, κάτι περιέσωσαν στην 2η αγωνιστική σημειώνοντας νίκες στην έδρα τους και ξεχωρίζοντας στις πρώτες θέσεις μαζί με τον Παναιγιάλειο, που έχει παιχνίδι λιγότερο. Δεν αποκλείεται να δούμε και στη συνέχεια αυτή την τριάδα να ξεχωρίζει, αφού οι εκπρόσωποι των Ιονίων νήσων δεν μας έχουν μέχρι τώρα πείσει, ο Αμυκλιακός είναι άγνωστος και το Λεωνίδιο στην τελευταία θέση.

ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΒΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΙΟ

Αρκετά δύσκολη θα είναι η συνέχεια για τους ουραγούς Λεβάντε με έναν βαθμό και Λεωνίδιο χωρίς βαθμούς, που θα πρέπει να καλύψουν με νίκες την απόσταση που τους χωρίζει από τις άλλες ομάδες. Μάλιστα το Λεωνίδιο θα παίξει πάλι εκτός έδρας στο Ληξούρι με τον Παλληξουριακό, ενώ το Λεβάντε θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Αμυκλιακό Λακωνίας, επιχειρώντας να κατακτήσει την πρώτη του φετινή νίκη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement