Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

H Hρώ αύριο στο Royal

Published

on

 

 

Η δική μας αγαπημένη συνθέτις και ερμηνεύτρια Ηρώ επανέρχεται για μια μοναδική βραδιά, στο Royal Summer Bar Restaurant, αύριο Παρασκευή. Μαζί της η Νίκη Κατσιμπίρη (κλαρινέτο και σαξόφωνο).

«Το να επιστρέφω στην πόλη μου, στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα για να τραγουδήσω, είναι από μόνο του μια έντονη ψυχική διεργασία που την συνθέτουν μνήμες, βιώματα, φίλοι, άνθρωποι του στενού μου περιβάλλοντος.

Tο πιο σπουδαίο είναι ότι όλοι βρίσκονται ακόμα στη ζωή μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και δεν υπάρχει πιο σημαντικό κέρδος από αυτό. Πιάνο, φωνή κι ένα κλαρινέτο είναι αρκετά, όταν πρόκειται να παίξεις για φίλους και δικούς σου ανθρώπους. Γιατί αυτός που είναι πρωταγωνιστής… είναι η καρδιά», αναφέρει.

Επίσης, τo πάρτι που έχει γίνει θεσμός, επιστρέφει στον καταπράσινο κήπο του Royal Summer Bar Restaurant, το Σάββατο 1 Ιουλίου, στις 10 το βράδυ!

Το κλασσικό πλέον “We love 80s”, ανανεώνεται και ετοιμάζεται πυρετωδώς! Την μουσική επιλέγει και «μιξάρει» κλασικά… o Κωνσταντίνος Γεωργίου, με όλες τις επιτυχίες μια αξέχαστης δεκαετίας σε κλασικές και… πιο πειραγμένες εκδοχές.

Πληροφορίες και Κρατήσεις στο 2611810524

Ροή ειδήσεων

Advertisement