Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: Αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναμενόμενη» χαρακτήρισε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται. Ο πρωθυπουργός τόνισε πως ο πολιτικός του αντίπαλος στις εθνικές εκλογές πήρε την εν λόγω απόφαση γιατί υπέστη τρεις συντριπτικές ήττες.

«Θεωρώ ότι ήταν μία αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά σε εθνικές εκλογές. Από εκεί και πέρα επιτρέψτε μου μία μόνο ευρύτερη τοποθέτηση» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θεωρώ ότι με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα που τα τελευταία χρόνια και στην κυβέρνηση αλλά και στην αντιπολίτευση ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο αλλά και με την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα όταν τελικά κλήθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου. Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες και πρέπει πρώτα και πάνω απ’ όλα να προτείνουν ρεαλιστικες, κοστολογημένες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών. Σε αυτό τον δρόμο ΣΥΡΙΖΑ δεν πορεύτηκε ποτε. Ελπίζω να τον βρει. Του το εύχομαι ειλικρινά» είπε κλείνοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement