Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αναβολή για 1η Σεπτέμβρη στην υπόθεση των 49 του Κοινωφελούς-Η ανάρτηση Χρυσανθακόπουλου

Published

on

Αναβολή στην υπόθεση 49 εργαζομένων έδωσε το Πρωτοδικείο Πατρών, οι οποίοι ζητούσαν να παραμείνουν στη δουλειά τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Η ανακοίνωση του επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Δήμου Πατρέων Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου που κατέθεσε ως μάρτυρας αναφέρει:

Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Πατρών η προσφυγή των 49 εργαζομένων των προγραμμάτων της Κοινωφελούς. Η Πρόεδρος του δικαστηρίου και ενώ εξετάζονταν ως μάρτυρας ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, διέκοψε για να κληθεί να καταθέσει και ο Δήμαρχος κ Πελετίδης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος όμως αρνήθηκε να παραστεί, οπότε αναβλήθηκε προσχηματικά το δικαστήριο για την 1η Σεπτεμβρίου. Η εχθρική στάση του κ Δημάρχου ενάντια στους εργαζόμενους, που σύσσωμοι τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. «Δεν έρχομαι, επειδή θα στραφώ εναντίον σας» είπε με σκαιότητα, στους 49 της Κοινωφελούς. Υπό αυτές τις συνθήκες ο Δήμαρχος έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και χάνει οριστικά την φιλεργατική εικόνα που είχε καλλιεργήσει. Η απάντηση στην Κάλπη έρχεται τον Οκτώβριο….

Ροή ειδήσεων

Advertisement