Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Φαίη Παπαδημητροπούλου του Ιωάννη- 16.750 μόρια

Published

on

Κατέκτησαν τον στόχο τους επιτυγχάνοντας υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις κατορθώνοντας να «κλειδώσουν» μια θέση σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας μας. Οι Πατρινοί συνεχίζοντας την παράδοση κατάφεραν να γράψουν καλά και να βρεθούν στην κορυφή των βαθμολογιών μετά από σκληρή προσπάθεια. Μιλούν στην «Γ» για την επιτυχία τους.

 

Φαίη Παπαδημητροπούλου του Ιωάννη

ΓΕΛ Ρίου

16.750 μόρια

«Ένοιωσα πολύ ευχάριστα και μια ηθική ικανοποίηση όταν είδα την βαθμολογία μου. Αν και περίμενα ότι είχα γράψει καλά όταν είδα το αποτέλεσμα ένοιωσα πως οι κόποι μου επιτεύχθηκαν. Πέραν από την ισχυρή θέληση, χρειάστηκε πρόγραμμα στην μελέτη, επιμονή και εντατική προσπάθεια. Σημαντική ήταν και η στήριξη που είχα από τους καθηγητές μου τόσο στο σχολείο μου όσο και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πατρέων όπου γίνεται αξιόλογη δουλειά και τους ευχαριστώ γιατί ένα μέρος της επιτυχίας μου οφείλεται σε αυτούς, όπως επίσης και στην οικογένειά μου.

Πρώτη μου επιλογή είναι το Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας στο Παν/μιο Πατρών, ένα αξιόλογο τμήμα με προοπτικές».

Ροή ειδήσεων

Advertisement