Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ώρα της δικαίωσης- Χαμόγελα ικανοποίησης από τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων  

Published

on

Της Ελένης Α. Γεωργοπούλου

Πήραν το εισιτήριο για να σπουδάσουν στην σχολή της επιλογής τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Οι Πατρινοί επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων κατέκτησαν και φέτος πρωτιές μαζί με τους υψηλούς τους στόχους θέτοντας τις βάσεις για να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και για να εξασφαλίσουν ένα ελπιδοφόρο αύριο. Οι επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια της χώρας απολαμβάνουν αυτήν την περίοδο τις διακοπές τους και στιγμές ξεκούρασης καθώς τον Σεπτέμβριο θα περάσουν το κατώφλι της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης βιώνοντας νέες εμπειρίες.

 

Κωνσταντίνα Λαϊνιώτη του Σωτηρίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ (2η)

«Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση γιατί ολοκληρώθηκε μια αρκετά δύσκολη χρονιά με την κατάκτηση ενός πολύ σημαντικού στόχου, αυτόν της εισαγωγής μου στο Πανεπιστήμιο. Με υπομονή και επιμονή, συστηματικότητα και επιμέλεια, έχοντας την στήριξη της οικογένειάς μου και των καθηγητών μου πέτυχα τον στόχο μου φτάνοντας τα 18.950 μόρια και εξασφαλίζοντας την εισαγωγή μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων στην τιμητική 2η θέση χωρίς να παραμελήσω την κοινωνική μου ζωή, καθώς αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μου. Ευχαριστώ πολύ όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να πετύχω τον στόχο μου αλλά και την οικογένειά μου που με στήριξε και στάθηκε δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα».

 

Γιώργος Μελιγδής του Ανδρέα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΤΡΑΣ (8ος)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου, να περάσω στην σχολή της πρώτης μου επιλογής. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Πρόσημο» με το οποίο συνεργάστηκα τα δύο τελευταία χρόνια και όλους τους καθηγητές μου στο 4ο ΓΕΛ που με βοήθησαν. Όμως, σε αυτόν τον αγώνα είχα δίπλα μου πολλούς αγαπημένους μου ανθρώπους, οι οποίοι με στήριξαν σε όποιες δυσκολίες προέκυπταν. Την επιτυχία μου αυτή θα ήθελα να την αφιερώσω στον αγαπημένο μου πατέρα και ξέρω ότι είναι πάντα κοντά μου… Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον μου, θεωρώ ότι θα είναι πολλές οι προοπτικές που μου ανοίγονται από τη συγκεκριμένη σχολή».

 

 

Αθανάσιος-Νικόλαος Βαγενάς του Νικολάου

HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Αισθάνομαι δικαιωμένος και ανακουφισμένος γιατί κατάφερα με την αρκετά καλή προετοιμασία για τις εξετάσεις να περάσω στη σχολή της πρώτης μου επιλογής. Σημαντική ήταν η βοήθεια που είχα από τους καθηγητές μου στο ΓΕΛ Καστριτσίου και ιδίως στο φροντιστήριο «Πρίσμα» όπου εκτός από την σωστή προετοιμασία παρείχαν και ψυχολογική ενθάρρυνση, πέραν φυσικά της οικογένειάς μου. Πλέον, είμαι χαρούμενος γιατί ξεκινάει μια καινούργια ευκαιρία για το μέλλον μου. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η έρευνα και σκοπεύω να αφοσιωθώ στις σπουδές μου».

 

Δέσποινα Ιωάννου του Αθανασίου

ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση διότι κατόρθωσα να περάσω στην σχολή της πρώτης μου επιλογής – παρά την κατακόρυφη άνοδο των Βάσεων – αλλά και προσωπική δικαίωση για την αφοσίωση και την ωριμότητα που επέδειξα ώστε να μην τα παρατήσω, γιατί η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες ήταν ένας αγώνας χωρίς τέλος. Έκανα προσπάθεια για να ξεπεράσω τα όρια και να πετύχω τον στόχο μου και χαίρομαι διότι αυτό το ταξίδι τελειώνει με ευχάριστο τρόπο. Μεγάλη ήταν η στήριξη που μου προσέφεραν οι καθηγητές μου στο Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου και κυρίως στο φροντιστήριο «Πρίσμα», η οικογένειά μου και οι φίλοι μου και τους ευχαριστώ θερμά».

 

 

Μύρωνας Αυγουστάκης του Κωνσταντίνου

IAΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γιατί πέρασα στην σχολή προτίμησής μου. Το αποτέλεσμα των Βάσεων αποτελεί μια δικαίωση της εντατικής προσπάθειας που κατέβαλα για να πετύχω τον στόχο μου. Σημαντική αρωγή μού προσέφεραν οι καθηγητές μου στο Πειραματικό Λύκειο του Παν/μίου και ιδίως στο φροντιστήριο «Πρίσμα» που ήταν υποστηρικτικοί και φιλικοί, όπως και τα μέλη της οικογένειάς μου που μου εξασφάλισαν ηρεμία για να μπορέσω να αφοσιωθώ στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μου».

 

 

 

Βίκυ Δεμπόνου του Θωμά

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

«Πέρασα σε μια σχολή της επιλογής μου και είμαι χαρούμενη για αυτό. Οι Οικονομικές Επιστήμες είναι ένας τομέας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλές προοπτικές για επαγγελματική αποκατάσταση και είμαι αισιόδοξη για το μέλλον μου. Η επιτυχία απαιτεί αρκετές θυσίες, εντατική προσπάθεια και μεθοδικό διάβασμα με γερές βάσεις. Εκτός από την στήριξη της οικογένειάς μου καθοριστική ήταν η αρωγή που είχα από τους καθηγητές μου στο 6ο ΓΕΛ και το φροντιστήριο «Επιλογή Γνώσης», τους οποίους και ευχαριστώ. Στόχος μου είναι πλέον ένα καλό πτυχίο και οι μεταπτυχιακές σπουδές».

 

 

Μαρία-Γεωργία Χρονοπούλου

ΙΑΤΡΙΚΗ

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτή την επίδοσή μου. Για όλα χρειάζεται ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα και συνεχής εξάσκηση. Ο στόχος μου ήταν η Ιατρική και χαίρομαι ιδιαίτερα που τον κατάφερα. Συγχαρητήρια και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά γιατί η προσπάθεια όλων ήταν αξιοθαύμαστη!».

 

 

Παναγιώτης Αποστολόπουλος του Ανδρέα

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο στόχος μου επετεύχθη. Πέρασα στην σχολή της πρώτης μου επιλογής και ανοίγει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια, την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου κυρίως στο φροντιστήριο «Στόχος», οι οποίοι εκτός από γνώσεις με ενθάρρυναν σ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου».

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement