Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Γυναίκα

O «ήρωας» του καλοκαιριού

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ήρθε η εποχή που μέσα στη ζέστη και την καθημερινότητα, η οποία επιστρέφει σταδιακά στους γρήγορους ρυθμούς της, η ανάγκη για άνεση και πρακτικότητα μπαίνει σε πρώτη θέση. Είχατε συνηθίσει τόσο καιρό να περιφέρεστε στο σπίτι με τις πιτζάμες που η ιδέα της καθημερινής εξόδου για δουλειά, υποχρεώσεις ακόμη και για μία βόλτα φαντάζει εφιάλτης καθώς ανακύπτει το αιώνιο ερώτημα. «Τι θα φορέσω;»

Η λύση είναι μία…

Και μάλιστα πολύ στιλάτη και ακούει στο όνομα της ολόσωμης φόρμας. Η επιστροφή των 70s έχει επαναφέρει στο προσκήνιο αυτό το fashion piece που τόσο αγαπήθηκε από είδωλα της εποχής, όπως η Bianca Jagger ή η Farrah Fawcett, στην πιο γκλάμουρ εκδοχή του.

Εσείς, θα την υιοθετήσετε;

Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία εκεί έξω που σίγουρα θα βρείτε μία να ταιριάξει στο στιλ, τον χαρακτήρα και τον σωματότυπό σας. Πρόκειται για ένα κομμάτι πασπαρτού που συνιστά ένα ολοκληρωμένο outfit από μόνο του, εξασφαλίζοντάς σας λίγο ακόμη ύπνο τα πρωινά που πασχίζετε να αποφασίσετε ποια κομμάτια της ντουλάπας σας θα συνδυάσετε μεταξύ τους. Είναι ιδανική και για τις βόλτες στο νησί καθότι είναι αέρινη επιτρέποντας ελευθερία κινήσεων. Το μεγαλύτερο θετικό της; Πιάνει λίγο χώρο στην βαλίτσα εξασφαλίζοντας σου την ευκαιρία για λίγο ακόμη καλοκαιρινό shopping. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές δικές μας αγαπημένες. Εσείς, ποια θα διαλέξετε;

Ροή ειδήσεων

Advertisement