Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πλημμύρισε από παιδικές φωνές ο Εκκλησιαστικός Βρεφονηπιακός Σταθμός της Ι.Μ. Πατρών

Published

on

 

 

Για μια ακόμη χρονιά γέμισε με παιδικές φωνές ο προαύλιος χώρος του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως μας με αφορμή αυτή τη φορά τη γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση των εκλεκτών βρεφονηπιαγωγών παρουσίασαν μια όμορφη γιορτή ενθουσιάζοντας τους εκλεκτούς γονείς και συγγενείς και φίλους που παραβρέθηκαν και κατέκλυσαν το προαύλιο του Ιερού Ναού των Αγίων Πατέρων.

Ο π. Ανδρέας Θεοδωράτος, ιεροκήρυκας και προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο συνεχάρη πρώτα τα παιδιά και εν συνεχεία την διευθύντρια και τις βρεφονηπιαγωγούς, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία.

Στο τέλος ο π. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, υπεύθυνος του Σταθμού ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Σεβασμιώτατο ως εμψυχωτή και καθοδηγητή της όλης προσπάθειας, τον π. Ανδρέα για την ευγενική παρουσία του. Κλείνοντας απευθυνόμενος προς τους γονείς τόνισε πως τα παιδιά τους γίνονται παιδιά μας και πως τους δίνεται η δυνατότητα της κοινωνικοποίησης και συνύπαρξης με τα υπόλοιπα παιδιά ώστε να καταστούν από μονάδα σε ομάδα.

Μετά τη γιορτή δόθηκαν γλυκά και αναψυκτικά και αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι!

Να σημειωθεί πως συνεχίζονται οι εγγραφές στον σταθμό όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-220383 ή 6979694309.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement