Connect with us

Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 50χρονου στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Νεκρός έπεσε 50χρονος άνδρας από πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο δράστης και το θύμα, που γνωρίζονταν μεταξύ τους, είχαν καβγαδίσει νωρίτερα σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Στη συνέχεια πήγαν και οι δύο σε παρακείμενο βενζινάδικο για να εφοδιάσουν με καύσιμο τα αυτοκίνητά τους αλλά ξεκίνησαν και πάλι να καβγαδίζουν. Τότε ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον του 50χρονου από το εσωτερικό του αυτοκινήτου του.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν πρόλαβαν να σώσουν τον άτυχο άνδρα που υπέκυψε στα τραύματά του.

Η στιγμή του πυροβολισμού

Η στιγμή του πυροβολισμού έχει καταγραφεί στην κάμερα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το in, το θύμα βρίσκεται έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου που επιβαίνει ο δράστης και οι δυο τους έχουν έναν έντονο διαπληκτισμό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Ο δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητό του και αναζητείται από τις αρχές ενώ διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της διεύθυνσης Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν περίοικοι, οι δύο άντρες -αλβανικής καταγωγής – ήταν φίλοι και γνωστοί στη γειτονιά. Μάλιστα, έπιναν συχνά μαζί τον καφέ τους στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Το GRTimes αναφέρει ότι η αιτία του καβγά των δύο ανδρών ήταν οικονομικές διαφορές.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement