Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα η κηδεία της Τασούλας που “έφυγε” στο Ρίο

Published

on

Θρήνο έχει προκαλέσει στον Πύργο η είδηση θανάτου της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία Σάκη Καλογερόπουλου, σε ηλικία 47 ετών.

Η Τασούλα Ηλιοπούλου έφυγε χθες από τη ζωή, χάνοντας την άνιση μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα. Εκτός από τον αγαπημένο της σύζυγο, αφήνει πίσω της τα δυο της παιδιά, την Μαριλίζα και τον Χαράλαμπο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του patrisnews.gr, η Τασούλα που ξεκίνησε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι, ήταν μια γυναίκα ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία, δοτική και καλοσυνάτη.

Την Πέμπτη η κηδεία της Τασούλας που "έφυγε" στο Ρίο

Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο Σάκης Καλογερόπουλος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του:

«Αγαπη μου.. Κοριτσάκι μου.. Τασουλα μου!Από την πρωτη στιγμή στις 4/9/1976 που ήρθες στην γη ήσουν ένας αγγελος.. σήμερα 12/07/2023 03:57 ο θεούλης μολις στα 47 σου χρόνια αποφάσισε να γινεις αγγελος στον ουρανό, για εμένα ,για το Μαριζακι μας και για τον Χαραλαμπακο μας.. θα εισαι πάντα διπλα μας ..στο μυαλό μας ..στην καρδιά μας.. στα όνειρα μας …ξερουμε πως θα μας προσεχείς όπως εκανες πάντα ..θα μας δινεις την δύναμη σου ,την καλοσύνη σου , τις συμβουλές σου,την αγάπη σου την σοφια σου και την αισιοδοξία σου , έλεγες ..όλα θα πάνε καλά ότι και αν συμβεί. Ξεκουράσου αγάπη μου..η μάχη ήταν μεγάλη και σκληρή».

Σημειώνεται ότι συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν αύριο την Τασούλα Ηλιοπούλου στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πύργου, στις 7μ.μ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement