Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στην ΠΑΕ Κηφισιάς ο «Κάσνα»

Published

on

Είναι γνώστης τους ποδοσφαίρου και ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το «δάχτυλό» του σε ότι έχει να κάνει με αυτό.

Πολλάκις φορές έχει αναφερθεί για τα «στραβά» που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ωστόσο δεν μπορεί να μείνει και μακριά από αυτό που αγαπά και υπηρετεί για πολλά χρόνια.

Ο λόγος φυσικά για τον παλαίμαχο διεθνή διαιτητή Γιώργο Κασναφέρη.

Στο χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας ξεκίνησε το 1985 και το 1996 έγινε διαιτητής Α΄ Εθνικής ενώ το 1998 ήταν διαιτητής FIFA – UEFA.

Εν συνεχεία όταν ο «έρωτας» του με την διαιτησία ολοκληρώθηκε συνέχισε από ένα άλλο πόστο να υπηρετεί το ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα έχει διατελέσει, αντιπρόεδρος – Γενικός Διευθυντής και εκπρόσωπος σε Ε.Π.Ο., Super League των ΠΑΕ Skoda Ξάνθη,  Λεβαδειακού, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικού και ΠΑΣ Λαμίας.

Φέτος ο Γιώργος Κασναφέρης εντάχθηκε στην ομάδα της ΠΑΕ Κηφησιάς που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Super League 2 και φέτος θα αγωνίζεται στα «σαλόνια» του Ελληνικού πρωταθλήματος στο πόστο του Σύμβουλος Διοίκησης.

Ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο ιντερνετ ανέφερε: «Μεγάλη τιμή να συμμετέχεις ενεργά, στα κοινά της ομάδας της πόλης σου, στην πρώτη της συμμετοχή στην Super League 1. Καλή επιτυχία σε όλους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος εντάσσεται στην οικογένεια του συλλόγου ως Σύμβουλος της Διοίκησης.

 

Γέννημα θρέμμα της Κηφισιάς, ο Γιώργος Κασναφέρης είναι άνθρωπος του αθλητισμού και θα συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλει η Κηφισιά με σκοπό να τη βοηθήσει στα πρώτα της βήματα στη Stoiximan Super League, μέσα από τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της».

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Κασναφέρης, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ναι για τον δήμο μας Κηφισιά-Νέα Ερυθραία- Εκάλη».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement