Connect with us

Αθλητισμός

Στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Τανούλης – Η ανακοίνωση του Προμηθέα

Published

on

Ο Ολυμπιακός ήλθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών για την απόκτηση του Γιώργου Τανούλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες που ενίσχυσαν τον ελληνικό κορμό τους.

Η περίπτωση του 21χρονου σέντερ Γιώργου Τανούλη (2μ.10) ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοβ που δυσκόλεψαν την εξίσωση των ελληνικών διαβατηρίων για την Basket League.

Ο Ολυμπιακός ήλθε σε συμφωνία με τον Προμηθέα για το ποσό που αξίωναν οι Πατρινοί ώστε να παραχωρήσουν τον νεαρό ψηλό και έτσι ο Τανούλης θα συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

“Ο Γιώργος Τανούλης έγινε μέλος της οικογένειας του Προμηθέα Πάτρας τον Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 18 ετών, όντας ένα σπουδαίο, αλλά “άγουρο” ταλέντο, με εμφανή όμως προοπτική εξέλιξης. Όπως εμφανής ήταν και ο δομημένος και ισχυρός του χαρακτήρας, η θέληση και το πείσμα του, που σε συνδυασμό με την μεθοδικότητα του προγράμματος του Προμηθέα για την ανάπτυξη νέων Ελλήνων παικτών, ήταν τα εχέγγυα για να εξελιχθεί ως αθλητής και να φτάσει να γίνει διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας.

Εμείς ως Προμηθέας του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και θα είμαστε πάντοτε υπερήφανοι για αυτόν, όπως για κάθε παιδί που ανδρώθηκε μπασκετικά στις τάξεις της ομάδας μας!”.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement