Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Έφυγε» ο Ανδρέας Αντωνόπουλος – Σημαντική απώλεια για τον Δήμο Πατρέων

Published

on

Έχασε την μάχη για τη ζωή που έδινε τους τελευταίους μήνες ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδης και υπεύθυνος επικοινωνίας του Δήμου,. Ανδρέας Αντωνόπουλος, λίγες εβδομάδες προτού συμπληρώσει τα 65 χρόνια της ζωής του.
Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος υπήρξε ακούραστος εργάτης του Γραφείου Επικοινωνίας του Δήμου Πατρέων και από τα πλέον δραστήρια και ενεργά στελέχη του ΚΚΕ στην Αχαΐα, ενώ είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος της Πάτρας.
Είχε διατελέσει πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων της Πάτρας επί σειρά ετών και ξεχώριζε για την δυναμική, την μαχητικότητα και την διεκδικότητά του. Ηταν πάντα μπροστάρης σε όλους τους αγώνες, ενώ λόγω προβλήματος υγείας είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από μερικά χρόνια. Με την σύζυγό του Μαρία απέκτησε μια κόρη.
Η αναγγελία του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην πατραϊκή κοινωνία.

O Στάθης Κεραμιδάς σε ανάρτησή του έγραψε:
“Προδομένος από την καρδιά του, έφυγε πριν λίγη ώρα από κοντά μας, η ψυχή της Λαικής Συσπείρωσης στην Πάτρα , ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Γύρω στις 15.30 άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 65 ετών.
Κουράγιο στη σύζυγό του Μαρία και τη μονάκριβη κόρη του.
Καλό δρόμο, αγαπημένε μου φίλε !”

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ: “ΑΓΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ”
Ο Ανδρέας Μαζαράκης σε ανάρτησή του έγραψε: ” Ένας αγνός αγωνιστής του χώρου του, ένας βαθύτατα ανιδιοτελής πατρινός, ένας επιστήθιος φίλος μου δεν είναι πια μαζί μας. Ήταν ο άνθρωπος που με έκανε να πιστέψω ότι σε τούτη τη πόλη όλοι οι έντιμοι, οι άξιοι και ικανοί πολίτες, θα πρέπει να είναι ενωμένοι. Ανεξάρτητα από τον ιδεολογικό – πολιτικό χώρο που ανήκουν. Γιατί οι άλλοι, οι τυχοδιώκτες, οι υστερόβουλοι, τα κάθε λογής λαμόγια συνασπίζονται σε διακομματικές συμμορίες.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΓΚΑΡΔΙΑΚΕ
Τώρα θα ξέρω όταν χτυπάει το τηλεφωνό μου το βράδυ, θα είναι οποιοσδήποτε άλλος εκτός από σένα.
Δεν μου είπες όμως φίλε ποιόν θα παίρνω εκεί στο Δήμο για να εξυπηρετώ δίκαια ετοίματα αριστερών, δεξιών και κεντρώων συμπολιτών μας”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement