Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.: Σήμερα συνεδριάζουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές σε Αχαϊα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη

Published

on

Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσουν και οι τρεις Νομαρχιακές Επιτροπές Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να καταλήξουν στη λίστα των προσώπων που θα σταλεί στη Χαριλάου Τρικούπη και συγκεκριμένα, στην Επιτροπή Αυτοδιοικητικών εκλογών για την επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος.

Η τελική επιλογή, με δεδομένο, ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά θα γίνει στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδος και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 20 Ιουλίου.
Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθούν του ψηφοδελτίου οι νυν περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην πρόοδο», Γιάννης Λύτρας (έχει εκλεγεί επικεφαλής από την ομάδα μετά την αποχώρηση Κατσιφάρα) από την Αιτωλοακαρνανία, Νίκος Μπαλαμπάνης επίσης από την Αιτωλοακαρνανία και Σπύρος Σκιαδαρέσης από την Αχαΐα.
Ωστόσο μετά τις εθνικές εκλογές στο «τραπέζι» φαίνεται πως έχει πέσει και το όνομα του τ. βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος δεν κατάφερες να εκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές.
Παράλληλα, στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν γίνει εισηγήσεις και για άλλα πρόσωπα, από τα οποία κάποια δεν προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο, αυτό αφορά την πολιτική «γραμμή» που θέλει να ακολουθήσει η ηγεσία του κόμματος, όπως και πόσο αποφασισμένη είναι να «δώσει» τη «μάχη» της Δυτικής Ελλάδος μ’ ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement