Connect with us

Παναχαϊκή

Δεν φτάνει μόνο αυτό-Σε αναμονή για εξελίξεις

Published

on

 

Η Παναχαϊκή είναι από τις πρώτες ομάδες που δήλωσε συμμετοχή καθώς κατέβαλε το παράβολο των 7.500 ευρώ και μάλιστα πιο νωρίς από την καταληκτική ημερομηνία

 

 

Το ότι η Παναχαϊκή δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 (πρώτη μαζί με τον Αιολικό) καθώς κατέβαλε το παράβολο των 7.500 ευρώ, είναι είδηση αλλά δεν σημαίνει ότι λύνεται το πρόβλημα.

Εξάλλου ο ίδιος ο Πέτρος Σταθάκης είχε δηλώσει στη «Γ» ότι η Παναχαϊκή θα δηλώσει συμμετοχή στη δεύτερη κατηγορία όποια και αν είναι η εξέλιξη.

Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τους φίλους της ομάδας καθώς περιμένουν με αγωνία να μάθουν τις εξελίξεις στα διοικητικά. Χθες είχε διαρρεύσει ότι η ΠΑΕ θα προχωρούσε σε ανακοίνωση για το μέλλον της ομάδας ωστόσο μέχρι αργά το βράδυ κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η ΠΑΕ δήλωσε συμμετοχή για την Super League 2 και απομένει να καταθέσει μέχρι τις 4 Αυγούστου ακόμα 5.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Κύπελλο. Πάντως οφείλουμε να αναφέρουμε ότι για να κατατεθούν 7.500 ευρώ έξι ημέρες νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία ίσως αυτό να είναι θετικό και κάτι καλό να περιμένουμε. Δηλαδή αυτό που είχε δηλώσει στη «Γ» ο Σταθάκης ότι η επαφή που είχε το τελευταίο διάστημα με επιχειρηματία να έχει αίσιο τέλος κάτι που αναμένουμε να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ.

ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ

Μόλις δύο παίκτες έχουν μείνει στην Παναχαϊκή και αυτοί είναι οι Ανδρέας Κολοβούρης και Μάνος Λιοφάγος. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν αποχωρήσει και έχουν κάνει προσφυγές. Αυτό σημαίνει ότι πλέον πρέπει να έρθουν νέοι παίκτες για να μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Φυσικά Λαρέα και Σίλβα ακόμα περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι καθώς δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αυτό όμως πρέπει να το αποφασίσει η διοίκηση καθώς καλύπτουν δύο θέσεις άνω των 25 ετών και μένει μόνο μια κενή.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η Παναχαϊκή πρέπει να «χτενίσει» την αγορά για νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη γίνει.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ

Η Παναχαϊκή με τη χθεσινή συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δεν… έλυσε τα όποια προβλήματα οικονομικά έχει. Κι αναφερόμαστε τόσο στην υπόθεση προσφυγών, όσο και σε τρίτους, καθώς ελλοχεύει ένας μεγάλος κίνδυνος. Κάποιοι εξ αυτών, μπορεί να… «βάλουν χέρι» στην εγγυητική, με αποτέλεσμα αυτή να καταπέσει, οπότε θα έχει κάνει ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης «μια τρύπα στο νερό» και θα πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να βρει λύσεις, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα προς το παρόν τουλάχιστον.

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Ο ΣΜΙΛΤΟΣ

Ο πρώην αμυντικός της Παναχαϊκής Γιώργος Σμίλτος ανακοινώθηκε από την Καβάλα όπου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει ακόμα μια προσθήκη στην αμυντική του γραμμή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο λόγος για τον 31χρονο υψηλόσωμο (1.90μ.) στόπερ Γιώργο Σμίλτο που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Πανελευσινιακό, την Παναχαϊκή, τον Παναιτωλικό, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Π.Α.Ο. Ρουφ, έχοντας μεγάλη εμπειρία και πλήθος συμμετοχών στην Superleague 2. Γιώργο, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΟΚ και σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες!».

 

 

ΑΕΚ Β

Τέλος ο Οφρυδόπουλος

 

Χώρισαν οι δρόμοι της ΑΕΚ Β και του Σωκράτη Οφρυδόπουλου με την ένωση να λύνει την συνεργασία τους.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε συμβόλαιο έως το 2024, αλλά αποφασίστηκε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να υπάρξει τέλος στη συνεργασία και η ΑΕΚ θα αναζητήσει νέο προπονητή τις επόμενες μέρες.

 

Ν. ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ

Στην κοκκινόμαυρη Ακαδημία

Στην Ακαδημία της Παναχαϊκής εντάχθηκε ο συνάδελφος Νίκος Παπαστεφανάτος ο οποίος έχει την εμπειρία καθώς έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία τόσο από την ΑΕ Πάτρα 2005 όσο και από τα τμήματα των Μικτών ομάδων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement