Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η 14χρονη Χριστίνα χαρίζει ζωή -Γενναία η απόφαση των γονιών της να δωρίσουν τα όργανά της

Published

on

Η 14χρονη Χριστίνα χαρίζει ζωή μετά από τη γενναία πολυήμερη μάχη που έδωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΝΝΠ.
Οι γονείς της πήραν την μεγάλη απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της όταν οι θεράποντες γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά της ότι η κατάσταση της άτυχης ανήλικης είναι δυστυχώς μη αναστρέψιμη.

Όλες αυτές τις ημέρες η Χριστίνα έδινε μάχη για τη ζωή της, ευρισκόμενη σε μηχανική υποστήριξη, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τα τραύματα που έχει υποστεί από τον τραυματισμό της σε τροχαίο στις 9 Ιουλίου ήταν βαρύτατα και παρά τις προσευχές όλων η 14χρονη δεν τα κατάφερε.

Οι γονείς της 14χρονης Γιώργος και Μαρία Γαρουφαλή μέσα στον βαρύτατο πόνο τους, πήραν τη γενναία και μεγαλόψυχη απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, σε συνανθρώπους μας που περιμένουν τα δώρα ζωής και άρχισαν οι διαδικασίες για να βρεθούν οι συμβατοί δότες.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ιατρικών εξετάσεων και τη βεβαίωση ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη, ενημερώθηκε ο Διεθνής Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και η διαδικασία της λήψης οργάνων θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ώρες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement