Connect with us

Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς: Στήριξη για την Περιφέρεια Αττικής από στελέχη και υπουργούς της ΝΔ – Δείτε τις αναρτήσεις τους

Published

on

Την πρώτη του συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση της υποψιότητάς του με τη ΝΔ για την Περιφέρεια της Αττικής, θα έχει αύριο Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο νυν υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, θα λάβει το γαλάζιο χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής, προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ έσπευσαν να εκφράσουν την υποστήριξή τους με δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter ευχήθηκε καλή επιτυχία στον «αγαπημένο του φίλο» στη μεγάλη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής.

Χάρης Θεοχάρης: θα ανεβάσει τον πήχη και στην Περιφέρεια Αττικής

Τη βεβαιότητά του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει τη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής εκφράζει ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χάρης Θεοχάρης σημειώνοντας παράλληλα ότι ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας «είναι άνθρωπος του καθήκοντος, ο οποίος δεν ησυχάζει εάν δεν εκτελέσει στο ακέραιο και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα την εκάστοτε αποστολή του».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο κ. Θεοχάρης αναφέρει:

«Ο πρόεδρος Kyriakos Mitsotakis επέλεξε τον Νίκο Χαρδαλιά ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.
Πάνω από όλα διότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι άνθρωπος του καθήκοντος, ο οποίος δεν ησυχάζει εάν δεν εκτελέσει στο ακέραιο και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα την εκάστοτε αποστολή του. Είμαι βέβαιος ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής, μια θέση υψηλής και νευραλγικής ευθύνης, την οποίαν ο ίδιος είναι καθ’ όλα έτοιμος να αναλάβει.
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως έχει αποδείξει περίτρανα με οτιδήποτε έχει καταπιαστεί έως τώρα, θα ανεβάσει τον πήχη και στην Περιφέρεια Αττικής, υπηρετώντας τους πολίτες με το χαρακτηριστικό πάθος του.
Καλή επιτυχία Νίκο!»

Θεοδωρικάκος: Είμαστε μαζί του στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής εξέφρασε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών Τάκης Θεοδωρικάκος. Σε ανάρτησή του επισημαίνει ότι με τον υποψήφιο για την περιφέρεια τους συνδέει ισχυρή και διαχρονική σχέση και συνεργασία στην αυτοδιοίκηση και την κυβέρνηση.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Με το Νίκο Χαρδαλιά με συνδέει μια ισχυρή διαχρονική σχέση. Στην αυτοδιοίκηση, μέσα από τη συνεργασία μας τα χρόνια που ήταν δήμαρχος Βύρωνα, στη μεγάλη μας παράταξη τη Νέα Δημοκρατία τα χρόνια της αντιπολίτευσης και στην Κυβέρνηση μέσα από διάφορες ιδιότητες στη μάχη ενάντια στην πανδημία και στο σύνθετο έργο της πολιτικής προστασίας.

Είμαστε μαζί του στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής.

Καλή Επιτυχία».

Πέτσας: Σε στηρίζουμε για την Αττική μας και την Πατρίδα!

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά και ο Βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική και πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας με ανάρτησή του στο Twitter.

«Είμαστε δίπλα σου! Σε στηρίζουμε για την Αττική μας και την Πατρίδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά

Ροή ειδήσεων

Advertisement