Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επαφές με εργαζόμενους του ΕΚΑΒ για τον Δημήτρη Μπαρμπούνη

Published

on

Επαφές με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Πάτρας είχε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, Δημήτρης Μπαρμπούνης, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ των εργαζομένων Αλέξης Κουτσούκος και ο Αντιπρόεδρος Χρύσανθος Φωτακόπουλος ανέλυσαν τα ζητήματα που τους απασχολούν και εστιάζονται κυρίως στην έλλειψη προσωπικού, στην ανάγκη ενίσχυσης του εξοπλισμού, αλλά και στη δημιουργία οργανικών θέσεων για το Αίγιο και την Κάτω Αχαΐα.

Ο Δημήτρης Μπαρμπούνης σε δήλωσή του, μετά την συνάντηση, σημείωσε μεταξύ άλλων: “Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ δίνουν σε καθημερινή βάση μάχη για να σώσουν ζωές.

Η τεράστια περιοχή που καλύπτουν αποτυπώνεται και σε αριθμούς αφού παρενέβησαν μόνο για την περιοχή της Πάτρας σε 17.000 περιστατικά.

Είναι ανάγκη να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια τους και εγώ προσωπικά, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, θα παρέμβω ώστε να διευκολυνθεί το έργο τους. Γιατί τα αιτήματά τους δεν είναι μόνο συντεχνιακά, έχουν άμεση σχέση με την βοήθεια στον συνάνθρωπο”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement