Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εκλογές: Πανέτοιμος ο συνδυασμός του Νεκτάριου Φαρμάκη

Published

on

«Κλειδωμένος», όπως μαθαίνουμε, είναι ο συνδυασμός του Νεκτάριου Φαρμάκη, με τις τελευταίες ανακοινώσεις υποψηφίων να γίνονται μέσα στην εβδομάδα. Μάλιστα, ο συνδυασμός του νυν Περιφερειάρχη θα εμπεριέχει το μέγιστο δυνατό των υποψηφίων, δηλαδή 114 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους συν τον Περιφερειάρχη (συνολικά 115), εκ των οποίων 53 θα είναι οι υποψήφιοι στην Αχαΐα.

Επίσης, οι υποψήφιοι του συνδυασμού έχουν ήδη γίνει γνώστες των βασικών στοιχείων του προγράμματος που έχει εκπονηθεί για την επόμενη 5ετία και έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν τις δικές τους επισκέψεις και περιοδείες.

**** Περιοδείες όμως θα ξεκινήσει και ο ίδιος ο Νεκτάριος Φαρμάκης και μάλιστα… σαρωτικές. Στόχος του, όπως λένε οι συνεργάτες του, είναι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου να έχει πάει παντού ή τέλος πάντων, σχεδόν παντού για να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, να συνομιλήσει μαζί τους για το έργο που έγινε τα τελευταία 4 χρόνια και για όσα προγραμματίζει για την επόμενη θητεία.

**** Τέλος, σε ότι αφορά τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού και εδώ, ο κ. Φαρμάκης, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Πληροφορούμαστε ότι το εκλογικό του κέντρο στην Πάτρα θα βρίσκεται στην οδό Μαιζώνος (οριστικά αναμένεται να «κλειδώσει» σήμερα ή αύριο) ενώ «κλειδωμένα» είναι τα άλλα δύο εκλογικά του κέντρα σε Αγρίνιο και Πύργο.

**** Με λίγα λόγια, την ώρα που οι άλλοι υποψήφιοι για την Περιφέρεια μόλις τώρα αρχίζουν να ετοιμάζονται και να προσπαθούν να κλειδώσουν συνδυασμούς και τις άλλες εκκρεμότητες της υποψηφιότητάς τους, ο νυν Περιφερειάρχης είναι ήδη έτοιμος και ετοιμοπόλεμος! Είχε τον χρόνο αλλά και την προνόηση…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement