Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του»

Η επιτυχημένη παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη έρχεται την ερχόμενη Δευτέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!”, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Καπουτζίδη, μετά από διθυραμβικές κριτικές και έχοντας κερδίσει την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του αυτό το καλοκαίρι και έρχεται και στην Πάτρα, την ερχόμενη Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο θερινό θέατρο του Δήμου στις 21.30, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

ΤΟ ΕΡΓΟ

“Τι μας οδηγεί στις επιλογές μας; Υπάρχει το άλλο μας μισό; Πώς έχουν επιδράσει στις ερωτικές γνωριμίες τα social media; Πόσο ανοιχτόμυαλη είναι η ελληνική κοινωνία; Όλα αυτά με το ένδυμα μιας κωμωδίας παρουσιάζονται στην παράσταση.

Η αγαπημένη του κοινού Κατιάνα Μπαλανίκα συναντά και πάλι τους Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Ευθύμη Γεωργόπουλο και Αποστόλη Ψαρρό -μέλη του θιάσου της πρώτης παράστασης- και μαζί με τις νέες προσθήκες στην ομάδα, Ηρώ Πεκτέση, Γιώργο Ξούλο, Μάριο Δερβιτσιώτη, έρχονται για να μεταδώσουν γέλιο, ζωντάνια και ευαισθησία. Τα σκηνικά έχει επιμεληθεί η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια η Κική Γραμματικοπούλου και τους φωτισμούς ο Δημήτρης Κουτάς.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πουν την αλήθεια. Όλοι σε όλους. Η συνέχεια του έργου, που αναδεικνύει μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, επί σκηνής…

Εισιτήρια από 15 ευρώ.

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement