Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έφη Αχτσιόγλου στη «Γ»: “Δεν υπάρχει ενδεχόμενο δυαρχίας”

Published

on

ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ

Απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής δυαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στη «Γ», σημειώνοντας πως «οι υποψήφιοι είναι συγκεκριμένοι και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά».

Η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε χθες το απόγευμα στην Πάτρα όπου και μίλησε ενώπιον στελεχών του κόμματος στο κατάστημα Multi Star, στην πλατεία της Ρομάντζας, θέτοντας τα διακυβεύματα της εσωκομματικής κάλπης και παρουσιάζοντας τις θέσεις της για έναν ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να ανακάμψει και όπως είπε να εκφράσει τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών «που είναι αγανακτισμένοι από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Στη δήλωσή της στη «Γ», λίγο προτού ξεκινήσει την ομιλία της, η κ. Αχτσιόγλου απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ για μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες, ενώ μιλώντας για τις δημοσκοπήσεις που μάλιστα την εμφανίζουν ως το μεγάλο φαβορί της εσωκομματικής αναμέτρησης, απέφυγε να εκφράσει οποιαδήποτε άποψη, σημειώνοντας πως «μπροστά μας έχουμε μόνο μία κάλπη». Τέλος, ερωτώμενη σχετικά με το μέλλον του πρώην προέδρου και πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάντα θέση στο κόμμα».

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ»

Σημειώνεται πως νωρίτερα, σε σχέση με τις πυρκαγιές που εκδηλώνονται στη χώρα, η κ. Αχτσιόγλου, ανέφερε: «Δεν έχουμε απλώς μια αναποτελεσματική κυβέρνηση, αλλά μια κυβέρνηση προσβλητική για τους πολίτες». Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε έχει ως εξής: «Η Ελλάδα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη. Χθες θρηνήσαμε δύο ανθρώπους νεκρούς. Στην Αλεξανδρούπολη, τη Ροδόπη, τη Βοιωτία, την Καβάλα και την Κύθνο κάηκαν και καίγονται χιλιάδες εκτάσεις γης.
Η Ελλάδα για μια ακόμη φορά φέτος το καλοκαίρι είναι μια φλεγόμενη χώρα, χωρίς κρατικό μηχανισμό σε λειτουργία. Η ανασφάλεια σκιάζει την καθημερινότητα των πολιτών.
Δεν έχουμε απλώς μια αναποτελεσματική κυβέρνηση, αλλά μια κυβέρνηση προσβλητική για τους πολίτες. Οι σκέψεις μας βρίσκονται στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν, όπως και στους ανθρώπους της Πυροσβεστικής που παλεύουν με τις φλόγες και τους πολίτες που αγωνιούν για τους τόπους τους και τις περιουσίες τους».
ΑΥΡΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Εξάλλου, αύριο θα επισκεφθεί την Πάτρα ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Νίκος Παππάς. Όπως ανακοινώθηκε, ο κ. Παππάς θα πραγματοποιήσει ανοικτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος στην Πάτρα, στο καφέ Multi Star, Αώου 8 και Ηρώων Πολυτεχνείου (πλατεία Ρομάντζα, Έξω Αγυιά – Πάτρα), στις 8 μ.μ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement