Connect with us

Εκπαίδευση

Παραίτηση του Αντιπρύτανη Μάρκου Μαραγκού

Published

on

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Μάρκος Μαραγκός.

Το γεγονός της παραίτησης που είχε διαρρεύσει σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» επιβεβαίωσε ο Πρύτανης, Καθηγητής Χρήστος Μπούρας. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο Πρύτανης αν ευσταθεί η είδηση της «Γ» περί υποβολής παραίτησης του Αντιπρυτάνεως Μάρκου Μαραγκού, λακωνικά επιβεβαίωσε το γεγονός: «Όντως ο Καθηγητής Μάρκος Μαραγκός υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του Αντιπρυτάνεως. Για το γεγονός θα ενημερωθεί η Σύγκλητος και εγώ προσωπικά σέβομαι τους λόγους της παραίτησής του και οφείλω να τον ευχαριστήσω για το παραχθέν έργο του, την άψογή συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα επί τρία χρόνια και την στήριξή του στο έργο της Πρυτανείας».
ΔΥΟ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ;
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με διαρροές από τον ακαδημαϊκό κύκλο φέρεται ότι θα ακολουθήσει και άλλη παραίτηση, αυτή του Αντιπρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξης Καθηγητή Παναγιώτη Δημόπουλου χωρίς όμως να υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τη διαρρέουσα πληροφορία.
ΤΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement