Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έφυγε» ο Πατρινός δικηγόρος Κωνσταντίνος Κωσταράς

Published

on

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο γνωστός Πατρινός έγκριτος δικηγόρος Κωνσταντίνος Κωσταράς.

Η αναγγελία του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον δικηγορικό κόσμο της Πάτρας και στην τοπική κοινωνία.
Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών τη δικηγορία με ήθος και εντιμότητα και έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του και την τοπική κοινωνία.
Την αναγγελία της θλιβερής είδησης έκανε πριν από λίγο ο υποδιοικητής του ΠΓΝΠ, ιατρός – καρδιολόγος Ανδρέας Μαζαράκης, ο οποίος σε ανάρτησή του έγραψε: «Κατέληξε πριν λίγο σε νοσοκομείο των Αθηνών (Σωτηρία) ο έγκριτος και συμπαθέστατος σε όλους δικηγόρος Πατρών Κωνσταντίνος Κωσταράς».
Η απώλειά του προκάλεσε θλίψη στους συναδέλφους του. Ο Κωνσταντίνος Κωσταράς διατηρούσε δικηγορικό γραφείο στην οδό Ρήγα Φεραίου και αναλάμβανε κυρίως αστικές και ποινικές υποθέσεις.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Αθανάσιος Ζούπας δήλωσε στο gnomip.gr «είμαστε συγκλονισμένοι από τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό ενός εξαίρετου συναδέλφου, ο οποίος υπηρέτησε τη δικηγορία με αξιοπρέπεια, ήθος και εντιμότητα. Υπήρξε ένας άρτια καταρτισμένος δικηγόρος, ο οποίος τίμησε τον Δικηγορικό Σύλλογο της Πάτρας. Εκφράζω εκ μέρους όλων των συναδέλφων την βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».
Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Μαρία Πενταγιώτη, φιλόλογο, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες, την Έλενα φιλόλογο και την Μάρθα δικηγόρο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement