Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Το Πάτραι για την υπέρβαση με τον ΠΑΟ Βάρδας

Published

on

 

Αν και πρωταρχικός στόχος των διοικούντων, αλλά και του προπονητή Σταμάτη Σαρρή ύστερα από τον υποβιβασμό των πράσινων από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία, είναι η πολύ καλή παρουσία σε αυτό της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, όπου και θα συμμετέχει τη νέα χρονιά, σήμερα (17:00), ο ιστορικός σύλλογος καλείται απέναντι στον γηπεδούχο ΠΑΟ Βάρδας να τα δώσει όλα, προκειμένου -εάν τα καταφέρει- να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και να συνεχίσει κι όπου πάει. Σίγουρα για τους πράσινους δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση, καθώς γνωρίζουν τον αντίπαλό τους, ωστόσο θα προσπαθήσουν για την υπέρβαση κι αν το επιτύχουν θα μετρήσει εν όψει των δύσκολων υποχρεώσεων που έρχονται.

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αντίστροφα μετράει ο Παμβουπρασιακός για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του σήμερα το απόγευμα, με το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι. Εκτός πλάνων για το παιχνίδι αυτό έχουν τεθεί οι Θεοφάνης και Τρομπούκης, οι οποίοι ενσωματώθηκαν πρόσφατα και δεν είναι έτοιμοι, ενώ έτοιμος στο 100% δεν είναι ούτε ο Αντώνης Λιόσης, ο οποίος αν και θα μετέχει στην εικοσάδα, δύσκολα θα βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους έντεκα. Ο Ηλίας Φωτόπουλος προβληματίζεται για τον τρόπο με τον οποίο θα ενώσει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση, αλλά και τα χαρακτηριστικά του επιθετικού ο οποίος θα επιλεγεί. Πέρσι στη θέση του σέντερ φορ έπαιζε ο Μικελάτος, ο οποίος αύριο προορίζεται για να αγωνιστεί σε ρόλο επιθετικού μέσου.

Και μένει κενή η θέση στην επίθεση, για την οποία ο τεχνικός του Παμβουπρασιακού έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα βαρύ σέντερ φορ, όπως ο Παχαριστόπουλος, ή ένα ελαφρύ, όπως ο Βαγγέλης Λαθύρης. Και βέβαια, υπάρχει και ο Μάριος Δουλαβέρης, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις. Το γεγονός ότι μπαίνει σε αυτό το παιχνίδι ο Παμβουπρασιακός χωρίς φιλικό, είναι ένα μείον, από την άλλη όμως όσες ευκαιρίες είχε ο Φωτόπουλος να παρακολουθήσει την ομάδα σε δίτερμα, έβγαλε αρκετά συμπεράσματα. Μάλιστα ήταν τέτοιος ο συναγωνισμός προχθές, που οι υποτιθέμενοι αναπληρωματικοί, ενισχυμένοι με τους δυο βασικούς στόπερ, κατάφεραν να νικήσουν το σχήμα εκείνο το οποίο προετοιμάζεται για να πάρει το «χρίσμα» του βασικού.

Τέλος, ανάμεσα στους απόντες, θα είναι και ο Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος, ο οποίος δεν έχει ακόμα ξεκινήσει προετοιμασία. Στο μεταξύ, το παιχνίδι θα το διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του συνδέσμου Μεσσηνίας, με βοηθούς τους Χρήστο Καραμπέτσο και Παναγιώτη Νικολόπουλο, όλοι του ιδίου συνδέσμου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Μπερσής από την Αρκαδία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement