Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πάλεψε και λύγισε στο τέλος

Published

on

Ο ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 3-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν έπεσε αμαχητί ο ΑΠΣ Πάτραι που το πάλεψε στην Βάρδα κόντρα στο τοπικό ΠΑΟ για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 3-1 όμως μέχρι και το 90’ ήταν μέσα στο παιχνίδι για να διεκδικήσουν την πρόκριση η οποία χάθηκε με γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Πλαστουργός.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά του με το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή να δημιουργεί και την πρώτη καλή στιγμή στο 4’ με τον Γαβριήλ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ στο 14’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό του πρώην παίκτη του Πάτραι Μαστραντωνάκη γράφοντας το 1-0.

Στο 21’ οι Πατρινοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Γαβριήλ να πραγματοποιεί ωραία ενέργεια και να φέρνει το ματς στα ίσια (1-1).

Ο ΠΑΟΒ στο 36’ χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Λαθύρη ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ούτσικα με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Τσεκούρα.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 50’ με γκολ που σημείωσε ο Λαθύρης μετά από εξαιριτική μπαλιά του Δ. Μικελάτου κάνοντας το 2-1.

Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή πίεσε να φέρει ξανά το ματς στα ίσια και  στο 62’ ο Τσεκούρας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γαβριήλ.

Το τελικό 3-1 όπου και έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΒ ήρθε στο 90′ με τον Πλαστουργό.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος) : Τσεκούρας, Παπαχριστόπουλος (46′ Λιόσης), Κούστα, Πολίτης, Μικελάτος (71′ Πλαστουργός), Λαθύρης (87′ Δουλαβέρης), Μπίσα, Παρασκευόπουλος (65′ Παπασπηλιόπουλος), Κοτσώνης, Διονυσόπουλος, Μαστραντωνάκης

 

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής) : Φωτόπουλος, Β. Γερογιάννης, Δημόπουλος, Λεγάτος, Ούτσικας (69′ Δρογούζης), Γαβριήλ (90′ Σακελλαρόπουλος), Στανής, Ζελενίτσας, Γιαννόπουλος (69′ Μπακάλης), Σουγλέρης (60′ Σαμπανεϊ), Σ. Γερογιάννης

** Ο ΠΑΟ Βάρδας, θα αντιμετωπίσει στην 2η φάση και εντός έδρας, τον Πανγυθεατικός που επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Δημητσάνας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement