Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Λεβαδειακός πέταξε εκτός τη Λαμία και ο Ατρόμητος τον Γιούχτα

Published

on

 

Το παζλ των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας συμπληρώθηκε, καθώς έκλεισαν όλες οι εκκρεμότητες. Ο Λεβαδειακός έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός τη Λαμία, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή στην έδρα του. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προηγήθηκε στο πέμπτο λεπτό με τον Μάλτσι. Στο 25΄ είχε μάλιστα διπλό δοκάρι. Αρχικά ο Μούλα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι και ο Λόνγκο στην επαναφορά έστειλε την μπάλα ξανά στο δοκάρι. Ο Λεβαδειακός έφερε τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος. Ο Κουάδρα ισοφάρισε στο 58ο λεπτό και ο Πολέτο με χτύπημα πέναλτι στο 66ο λεπτό ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1 του Λεβαδειακού. Πλέον αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου στους «16».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας, Λιάγκας, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Συμελίδης, Κουάδρα, Νικολιάς, Κουϊρουκίδης.

ΛΑΜΙΑ: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες, Τσιλιανίδης, Μούλα, Λόνγκο, Μάλτσι.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

Ο Ατρόμητος έκανε το καθήκον του στο Ηράκλειο, καθώς επικράτησε του Γιούχτα 1-0. Οι Περιστεριώτες παρά τις αλλαγές είχαν αυτοί τον έλεγχο του αγώνα και είχαν τις φάσεις, αλλά στο πρώτο μέρος πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Στο 50ό λεπτό ο Κούεν έδωσε τη λύση για την ομάδα του Σάσα Ίλιτς, που έφυγε με την πρόκριση στις αποσκευές της. Αντίπαλός του στους «16» είναι η ΑΕΛ.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Γελαδάρης, Μάρσι, Φαζός, Τζανής (65΄Ροβίθης), Κωστανάσιος (73΄Νοικοκυράκης) Δασκαλάκης, Μπρους (65΄Πολυχρόνης) Βρετός, Αλεξόπουλος (65΄Κόλα), Κίσσας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κυβρακίδης, Γιουμπιτάνα (65 Έντερ) Κούεν, Κουντέ (65΄Ρομπάιγ) Φριντζόνσον, Βαλένσια (65΄Βέργος), Ντιρκς (72΄ Τριμμάτης).

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement