Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Γιούχτας 2-1 τον Εθνικό, περιμένει την ΑΕΛ

Published

on

 

Ο Γιούχτας πήρε την πρόκριση στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και έκλεισε το ραντεβού με τον Ατρόμητο, καθώς επικράτησε 2-1 του Εθνικού. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 43ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάλτσι. Στο δεύτερο μέρος ο Νοικοκυράκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 52ο λεπτό. Ο Εθνικός πάλεψε για να πάρει κάτι από το ματς, αλλά αρκέστηκε απλά στη μείωση του σκορ (2-1) με τον Ντινιωτάκη στο 66ο λεπτό.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Κουμπούλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Χρούστινεκ, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Βαλαβανόπουλος (55΄Αντωνίου), Σεκούντα, Κυριαζής (55΄Γεωργούσης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Γιούσεφ (66΄Κόλα) Μάρτσι (77΄Τουγλή), Φαζός, Τζανής, Νοικοκυράκης (66΄Κωστανάσιος) Βρετός, Μπρους (85΄Πολυχρόνης) Ροβίθης (66΄Αλεξόπουλος), Κίσσας, Δασκαλάκης.

ΣΤΙΣ 5/12 Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

Η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου, με τις πρώτες αναμετρήσεις και οι ρεβάνς θα γίνουν το… νέο έτος (10/1/2024). Τα ζευγάρια από αυτή τη φάση, έως και τον τελικό της εγχώριας διοργάνωσης, έχουν ως εξής: Φάση των 16 (5 Δεκεμβρίου-10 Ιανουαρίου): ΟΦΗ-Κηφισιά, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Βόλος, ΑΕΚ- Άρης, Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός εναντίον Λαμίας-Νίκη Βόλου, Παναιτωλικός-Athens Kallithea FC, ΑΕΛ-Γιούχτας εναντίον Ατρομήτου. Τα προημιτελικά: ΑΕΚ ή Άρης-(Λεβαδειακός-Λαμίας/Νίκη Βόλου, ΟΦΗ ή Κηφισιά-Παναιτωλικός ή Athens Kallithea FC, Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός-ΑΕΛ-Γιούχτας εναντίον Ατρομήτου, Αστέρας Τρίπολης ή Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ ή Βόλος. Τα ημιτελικά: Αστέρας ή Πανσερραϊκός/ΠΑΟΚ ή Βόλος-Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός-ΑΕΛ/Γιούχτας εναντίον Ατρομήτου, ΟΦΗ ή Κηφισιά/Παναιτωλικός ή Athens Kallithea-ΑΕΚ ή Άρης-Λεβαδειακός-Λαμία/Νίκη Βόλου. Ο τελικός: Νικητής 1-Νικητής 2.

Ροή ειδήσεων

Advertisement