Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Άρη Πετρούπολης

Published

on

 

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναιγιάλειος, απέναντι στον Άρη Πετρούπολης -που έχει βλέψεις πρωταθλητισμού στον όμιλό του- του οποίου και επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με 2-1. Οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας» προηγήθηκαν 1-0 με το τέρμα του Μακρή στο 16ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Πίσπα στο 32ο λεπτό. Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος ανέβασε «στροφές» και κατάφερε να σκοράρει στο 56ο λεπτό με τον Λουκά, παίρνοντας έτσι την άτυπη νίκη. Επόμενος αντίπαλος για την αιγιώτικη ομάδα η Κ19 του Παναιτωλικού μεθαύριο στο Αγρίνιο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας): Χάμος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Κοτσόκολος, Λούκας, Γκίκα, Λιάτος, Μακρής. Έπαιξαν ακόμη στην επανάληψη και οι Παπαδόπουλος Ι, Τσεκούρας, Μαχαίρας, Παπαδόπουλος ΙΙ, Βιλανάκης, Οικονόμου, Ξινός, Θεοφανόπουλος, Βασίλτσης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Παναγόπουλος): Βάτζιος, Γούλας, Κορωνής, Γ. Κρητικός, Μενάι, Τσιτσάρης, Παλτόγλου, Ναζεράι, Πίσπας, Τσιλιγκίρης, Στ. Κρητικός. Αγωνίστηκαν στο β΄ ημίχρονο και οι Σικαλιάς, Τσακίρης, Χυνόπουλος, Γκοτοβός, Φαρμάκης, Ρέτσος, Θεοδωρακόπουλος, Μουστάκης, Βλαχομήτρος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement