Connect with us

Παναχαϊκή

Σε μια… σειρά οι εκκρεμότητες

Published

on

 

Η Παναχαϊκή τακτοποίησε τις προσφυγές και ανοίγει ο δρόμος υποβολής εγγράφων για την αδειοδότηση

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Όλα κυλούν «αρμονικά» στην Παναχαϊκή με τους διοικούντες την ομάδα να έχουν βάλει τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπήρχαν κι αφορούσαν τις προσφυγές ποδοσφαιριστών σε μια… σειρά.

Κάποιους τακτοποίησαν, κάποιους τους διακανόνισαν και πλέον ανοίγει ο δρόμος, προκειμένου να υποβάλει η ΠΑΕ τα απαραίτητα έγγραφα για να λάβει την αδειοδότηση, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Αυτό πιθανότατα να γίνει πράξη τις αμέσως επόμενες, όπως φυσικά η Παναχαϊκή θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις επίσης προσεχείς ημέρες 4-5 μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΙ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΡΥΘΜΟΥΣ

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τους κοκκινόμαυρους από σήμερα κιόλας να εντείνουν, καθώς ακολουθεί μεθαύριο ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ο ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ

Η Παναχαϊκή λοιπόν θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Πανμοβριακό Ριόλου (18:00) παρουσία των φιλάθλων της, παίρνοντας έτσι μια πρώτη «γεύση» από τους παίκτες του τεχνικού δίδυμου Στέφανου Φραντσιόζα και Πάρη Κωνσταντακόπουλου.

ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ

Μετά τον αγώνα αυτό ακολουθούν άλλα δύο, πολύ δυνατότερα από τους προηγούμενους αντιπάλους (Αχαϊκή, Πανμοβριακός) κι είναι αυτά με την Καλλιθέα και τον Ιωνικό, που θα διεξαχθούν στις 2 και 6 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα εκτός έδρας.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ

Στις 7 Σεπτεμβρίου το γήπεδο της Παναχαϊκής αναμένεται να κλείσει, προκειμένου να ακολουθήσουν εργασίες σε αυτό οι οποίες και θα διαρκέσουν περίπου 40 μέρες. Ως εκ τούτου λοιπόν οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν προπονήσεις στο γήπεδο του Πανεπιστημίου κι αν και εφόσον η κοκκινόμαυρη ομάδα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος εντός, τότε θα έχει έδρα το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement