Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το ΙΧ “εμβόλισε” το δίκυκλο – Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ρίου ο πατέρας, ελαφρύτερα ο ανήλικος γιος

Published

on

Mια ηλικιωμένη οδηγός αυτοκινήτου φαίνεται να παραβίασε την σήμανση του ‘’STOP’’ και να παρέσυρε με σφοδρότητα ένα δίκυκλο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ο πατέρας με τον ανήλικο γιό του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο ατόμων, σημειώθηκε χθες Σαββάτο στο κέντρο του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 10 το πρωί, στην οδό Τάκη Πετροπούλου, όταν, όπως ανέφεραν μαρτυρίες, μια ηλικιωμένη οδηγός αυτοκινήτου φαίνεται να παραβίασε την σήμανση του ‘’STOP’’ και να παρέσυρε με σφοδρότητα ένα δίκυκλο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ο πατέρας με τον ανήλικο γιό του.

Άμεσα στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τους δύο τραυματίες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων ο πατέρας έπρεπε να διασωληνωθεί, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο. Αντίθετα, η κατάσταση του ανήλικου συνεπιβάτη δεν εμπνέει ανησυχία, αφού υπέστη ελαφριά τραύματα.

Την προανάκριση για τα αίτια του σοβαρού ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement