Connect with us

Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Ένα ποτάμι όλος ο Βόλος – Αδιάβατοι οι δρόμοι, πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα

Published

on

Ο Βόλος αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία Daniel. Οδηγοί κινδύνευσαν όταν εγκλωβίστηκαν στον περιφερειακό της πόλης, ενώ σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει.

Μάλιστα, έκκληση για βοήθεια έκανε κάτοικος του Βόλου, η κ. Ράνια, μέσω του MEGA, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βοήθεια πνιγόμαστε».

«Βγάζουμε το νερό με τους κουβάδες από το σπίτι. Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, δεν μπορώ να του ανοίξω να μπει γιατί υπάρχει παντού νερό. Είναι πάνω από ένα μέτρο», είπε η ίδια.

«Είμαστε σε απόγνωση, από τις 06:00 το πρωί δεν σηκώνει το τηλέφωνο κανείς. Ζητάμε βοήθεια. Σε αυτή τη χώρα πρέπει να πνιγόμαστε ή να καιγόμαστε; Είμαστε σε απελπιστική θέση».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το magnesianews.gr

     

Σύμφωνα με το gegonota.news.gr, έχουν αποκλειστεί Αγριά και Σταγιάτες.

Στις Σταγιάτες το χωριό αποκλείστηκε λόγω κατολισθήσεων και στην Αγριά ο δρόμος «κόπηκε» στη μέση, στο ύψος της Παιδόπολης. Οι πολίτες είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους στην Αγριά όπου οι δρόμοι είναι αδιάβατοι και το ίδιο συμβαίνει σε Άνω Βόλο και Άλλη Μεριά.

Η εικόνα από την Αγριά

Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στον Δήμο του Νοτίου Πηλίου. Έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα από τα νερά, ενώ το αγροτικό δίκτυο έχει καταστραφεί.

Πλημμύρισε το Νοσοκομείο Βόλου

Λόγω της κακοκαιρίας έχει πλημμυρίσει και το υπόγειο στο Νοσοκομείο Βόλου.

Στο δεύτερο υπόγειο, όπου στεγάζονται η τεχνική υπηρεσία, το γκαράζ και τα λεβητοστάσια μπήκαν νερά και αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια να αποστραγγιστούν.

Ταυτόχρονα, επιχειρείται να στεγανοποιηθούν οι υπόλοιποι χώροι για να μην πλημμυρίσουν και αυτοί. 

Μπέος: «Πού πάτε, ρε άνθρωποι;»

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος άρχισε να φωνάζει σε οδηγούς που κινούνταν στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος στο βίντεο που ανάρτησε στο Facebook.

Ροή ειδήσεων

Advertisement