Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α. ΔΑΝΙΗΛ: “Απινιδωτές παντού”

Published

on

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας λίγο πριν την κλήρωση των πρωταθλημάτων ανέφερε ότι η «παρουσία» απινιδωτή θα υπάρχει σε κάθε γήπεδο, σε κάθε αναμέτρηση και αν αυτός λείπει τότε η γηπεδούχος ομάδα που θα είναι κι η υπεύθυνη θα χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά…

Επεσήμανε ότι όποια ομάδα έχει οφειλές, θα πρέπει να τις τακτοποιήσει μέσα σε πέντε ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν δεν έχει εξοφλήσει το χρέος, δεν ορίζεται διαιτητής και χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Όποιες ομάδες επιλέγουν να παίζουν τις βραδινές ώρες, θα γίνεται χρήση των προβολέων, και το κόστος είναι στα 80 ευρώ. Η ΔΕΗ στα τρία γήπεδα έχει πάει το ποσό στα 45.000 ευρώ.

Όσον αφορά στα γήπεδα τόνισε ότι η Ένωση θα αναγκαστεί να «μετακομίζει» κάποιες ομάδες να παίζουν σε άλλα γήπεδα. Για παράδειγμα το γήπεδο «Κ. Ζάρρας» στο Σαραβάλι έχει 7 ομάδες, κάποιες από αυτές θα πάνε να παίζουν αναγκαστικά κάπου αλλού. Το ίδιο συμβαίνει και στο ενωσιακό «Α. Κάνιστρας» αλλά και στα Προσφυγικά.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Φ.Α.

Σε κάθε αγώνα στην Α’ Κατηγορία μετά την συνεννόηση της ένωσης με την ΕΠΟ, τα φύλλα αγώνος θα βγαίνουν ηλεκτρονικά. Η κάθε ομάδα θα έχει συμπληρώσει 48 ώρες πριν την αποστολή. Οι ομάδες στον διαιτητή θα δίνουν μόνο τα δελτία των παικτών. Το φύλλο αγώνος θα κοινοποιείται στην Ένωση και θα μπορούν να το πάρουν από εκεί.

Βέβαια αυτό δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα είναι εφικτό καθώς 48 ώρες πριν πολλά μπορούν να συμβούν σε έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή όπως μια ίωση ή ακόμα και να μην μπορεί να εξασφαλίσει άδεια από τη δουλειά του με αποτέλεσμα η εκάστοτε ομάδα να πρέπει να τον αντικαταστήσει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement