Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Περιοδεία Καρπέτα στις νότιες συνοικίες

Published

on

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας ξεκίνησε χθες το πρωί, τις επαφές του με τους πολίτες από τις νότιες συνοικίες της Πάτρας.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού στην Αχαΐα, περιόδευσε από την πλατεία Παπανδρέου έως τις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες, παραγωγούς της λαϊκής αγοράς και με πολίτες, όπου έγινε δέκτης των ανησυχιών για το διαρκώς αυξανόμενο κόστος διαβίωσης.

Από την πλευρά του ο κ. Καρπέτας δεσμεύθηκε για τη αναβάθμιση και την ενίσχυση, με το κατάλληλο προσωπικό, των αρμόδιων υπηρεσιών της αιρετής Περιφέρειας, ώστε οι έλεγχοι να είναι διαρκείς και αποτελεσματικοί στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της ακρίβειας στην αγορά.

«Οι πολίτες θέλουν έναν Περιφερειάρχη, ο οποίος θα μπαίνει μπροστά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, όταν μάλιστα αυτά έχουν να κάνουν με τη διαβίωσή τους και την καθημερινότητά τους. Οι αυξήσεις των τιμών είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πάντες και ιδιαίτερα οι κοινωνικά ευάλωτοι συμπολίτες μας. Στην κατεύθυνση αυτή, εμείς δεσμευόμαστε ότι οι έλεγχοι στην αγορά από τις αναβαθμισμένες Υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα είναι καθημερινοί και ότι οι παραβάτες θα αντιμετωπίζονται με τη δέουσα αυστηρότητα, προς όφελος των καταναλωτών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρπέτας.

ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Καρπέτας προχθές το βράδυ, συμμετείχε στις εκδηλώσεις των εγκαινίων της Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας, επικεφαλής κλιμακίου υποψήφιων του συνδυασμού, όπου έγινε δέκτης της θερμής υποδοχής παραγωγών και πολιτών που συμμετείχαν στην έκθεση. Το μήνυμα σε κάθε γωνιά της Αχαΐας είναι σαφές. «Μαζί, θα αλλάξουμε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement