Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Απόψε στις 20.30 η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Κώστα Καρπέτα στην Πάτρα

Published

on

 

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας μιλά απόψε Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 στις 20.30 στην Πάτρα, έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της κεντρικής πολιτικής εκδήλωση του συνδυασμού, θα παρουσιάσει το πολιτικό σχέδιο της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που στηρίζεται στη δράση, στην άμεση υλοποίηση των έργων που παραπαίουν και στην αξιοποίηση όλων των ευκαιριών, με στόχο η Δυτική Ελλάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει.  

Επίσης, θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Αχαΐας του συνδυασμού. 

«Οι πολίτες με τη ψήφο τους την Κυριακή έχουν τη δυνατότητα να φέρουν την πραγματική αλλαγή, να δώσουν νέα ώθηση στον τόπο τους, να ψηφίσουν για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους, να επιλέξουν την παράταξή μας», τονίζει σε μήνυμά του ο Κώστας Καρπέτας.  

 

*Η ομιλία θα μεταδοθεί σε live streaming από τη σελίδα του Κώστα Καρπέτα στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/konstantinos.karpetas.9 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement